ŞEHİTKAMİL BAL LİGİNDE KİLİS'İ ELİ BOŞ GÖNDERDİ

ELDE EDİLEN SONUÇTAN MEMNUNUZ

TFF BAL Liginde 3. Grubun 26. hafta mücadelesinde Şehitkamil Belediyesi İlçe Stadyumunda, Kilis Belediyespor Kulübünü konuk eden yeşil  - siyahlılar, Ramazan Gözübüyük ve İsa Türkmen’in attığı gollerle sahadan mutlu ayrılan taraf oldu.  Maçın henüz başında kendi filelerinde golü gören yeşil – siyahlı Gaziantep temsilcisi, bu dakikadan itibaren kontrollü ve organize ataklarla rakip savunmaya zor anlar yaşatırken,  beraberlik golü 41. dakikada Ramazan Gözü büyük’ün ayağından geldi.  Bu dakikadan itibaren iki ekibinde eşitliği bozmak için özelikle kontra ataklara başvurduğu maçta son sözü 78. dakikada yeşil- siyahlı ekibin genç yeteneği İsa Türkmen söyledi.  90 dakika sonuna kadar maçtan başka gol sesi çıkmayınca 2- 1’lik skorla sahadan mutlu ve galip ayrılan taraf Şehitkamil Belediyespor oldu.  90 dakikanın ardından değerlendirmelerde bulunan yeşil – siyahlı ekibin teknik adamı Yılmaz Akçay;  “ Zorlu bir 90 dakikadan galibiyetle ayrıldığımız için oldukça mutluyuz. Futbolcularımızın sezon sonu olmasına rağmen sahada sergilemiş oldukları futbol memnuniyet verici. Ümit ediyorum ki ligde kalan 2 maçımızı da kazanır ve puan hanemize 6 puan daha ekleyerek 2013 -2014 sezonuna veda ederiz” ifadelerini kullandı.

SEZONU PLANLADIĞIMIZ YERDE TAMAMLAYACAĞIZ

Ligin 26. Haftasında kendi evinde Kilis Belediyespor Kulübünü,  konuk eden yeşil- siyahlı ekibin kulüp başkanı Musa Yıldız, zorlu maç sonrasında yaptığı açıklamada,   “ 2013 -2014 sezonunda sonuna geldik. Uzun ve zorlu geçen maratonda sakatlıklara rağmen forma şansı bulan genç futbolcularımıza birlikte yeşil çimler üzerinde iyi bir performans sergileyerek gruptaki üst sıralardaki yerimizi koruduk ve sezon öncesinde planladığımız hedefe ulaştık. Kalan iki maçımızı  kazanarak iyi bir istatistikle sezonu tamamlamak istiyoruz. Ben galibiyete ve sezon boyunca sergilenen başarılı performansta emeği geçen herkesi kutluyorum.  Elde edilen bu başarılar ilerleyen sezonlar için önemli bir ilham kaynağı olacak” ifadelerini kullandı.