ŞEHİTKAMİL BAL LİGİNDE ZORLU VİRAJDA

Ligde oynadığı beş maçın tamamında galibiyetle ayrılan ve 15 puanla BAL Liginde 4. grupta zirveye kurulan Kahramanmaraş ekibine ilk mağlubiyetini tattırmak isteyen Şehitkamil Belediyespor’da moraller yüksek. Bu sezon ilk kez Bölgesel Amatör Lig’inde (BAL) boy gösteren yeşil siyahlı ekipte hedef yenilgi bilemeyen Kahramanmaraş ekibine ilk mağlubiyetini tattırmak. Bir maç eksiği ile 8 puanla grupta 4. sırada yer alan Şehitkamil Belediyespor maçtan galip ayrılarak zirveye doğru tırmanışını sürdürmek istiyor.

Şehitkamil Belediyespor Kulüp Başkanı Musa Yıldız yaptığı açıklamada “ Kahramanmaraş güçlü bir ekip ve rakibimize saygı duyuyoruz. Tabiki bizde hafta boyunca maça çok iyi hazırlandık. Maçtan üç puanla ayrılarak rakibimize ilk mağlubiyetini tattırmak istiyoruz. Umut ediyorum maçtan sonra gülen taraf biz olacağız. Taraftarlarımızı 13 Kasım 2011 Pazar günü saat 13.30’da Kahramanmaraş Şehir Stadında oynayacağımız maça bekliyoruz. Onların desteği ile galibiyet serisini sürdüreceğiz ” dedi.