ŞEHİTKAMİL BAŞARILARINA BİR TÜRKİYE DERECESİ DAHA EKLEDİ

KLASİK VÜCUT GELİŞTİRME BRANŞINA OLAN İLGİ ARTIYOR

Türkiye Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu Başkanlığınca 27- 31 Mart 2013 tarihlerinde Antalya’nın Kemer ilçesinde düzenlenen Vücut Geliştirme, Klasik Fitness ve Wellness Türkiye Şampiyonası ve Avrupa Milli Takımı Seçmelerinde Şehitkamil Belediyespor’un Klasik Vücut Geliştirme Branşında 77 Kg kategorisinde yarışan sporcusu Şerif Armutçu yeşil- siyahlı kulüpte yarışmalara katıldığı ilk yılda Türkiye ikinciliği elde ederek büyük bir başarının altına imzasını attı. Şampiyon sporcu Armutçu, şampiyona sonunda yaptığı açıklamada; “ Klasik vücut geliştirme branşında yarışmalara katılmak ve derece elde edebilmek her anlamda büyük bir emek ve özveri gerektiriyor. Bu branşla ilgilenen bir sporcunun beslenmesinden antrenmanlarına, uyku saatinden, günlük harcadığı enerji miktarına kadar her şeyine özenle dikkat etmesi gerekiyor. Ben yarışmalara hazırlandığım süreç boyunca tüm bunlara mümkün olabildiğince dikkat etmeye ve özen göstermeye çalıştım. Hocalarımızla birlikte yeni yarışma dönemine başlarken ilk hedefimiz bir Türkiye derecesi elde etmekti. Şimdi buna ulaşabilmiş olmanın gurur ve mutluluğunu yaşıyorum. Gaziantep’te her geçen gün vücut geliştirme branşında olan ilgi artıyor. Umut ediyorum ki ilerleyen dönemlerde Avrupa ve dünya çapında birçok Gaziantepli sporcuyu podyumda göreceğiz” dedi.

Armutçu, desteklerinden dolayı Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na, idarecilerine ve hocalarına teşekkür etti.