ŞEHİTKAMİL BASKETBOL GENÇLİK KUPASINDA HAVA ATIŞI YAPILDI

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Şehitkamil Belediyesi Atatürk Kültür ve Spor Merkezinde gerçekleştirilen açılış törenine Gaziantep Vali Yardımcısı İbrahim Yurdakul, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcıları Oktay Yalçın, Av. Lebriz Keçeci Güzelbey,  Türkiye Basketbol Federasyonu Gaziantep İl Temsilcisi Güven Alkoçak ile çok sayıda idareci, öğretmen ve  300 üzerinde sporcunun katıldı.

GENÇLİK KUPASI REKOR KATILIMLA GERÇEKLEŞİYOR

İl genelinde eğitim ve öğretim faaliyetinde devam eden 21 lisenin erkek basketbol takımlarının yarışacağı basketbol kupasında katılımcı okul ve öğrenci sayısıyla adeta bir rekora imza atıldı.255 sporcunun parke üzerinde kıyasıya ter dökeceği basketbol kupası 12 Mayıs Cumartesi gününe kadar devem edecek ve kupada ilk üç dereceye giren takımlar Şehitkamil Belediye Başkanlığınca projeksiyon, akıllı tahta, bilgisayar ve lazer yazıcı ile ödüllendirilecek.                                                                                                                          

 

BASKETBOL KUPALARINI GELENEKSEL HALE GETİRECEĞİZ 

Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerine bir yenisini daha eklediklerini ifade eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu; “ 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında ilginin çok yüksek olduğu böyle bir kupayı düzenlemiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Biz Şehitkamil Belediyesi olarak 23 Nisan ve Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde her yıl düzenli olarak satranç turnuvaları düzenliyoruz. Ancak böyle büyük bir katılımı gördükten sonra basketbol kupalarını geleneksel hale getirmemiz gerektiğini anladık. Spora ve sporcuya verdiğimiz desteği her platformda dile getirmeye çalışıyor ve bu sözümüz karşısında elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışıyoruz. Yarı olimpik yüzme havuzumuz kısa bir süre içinde tamamlanarak gençlerimizin ve halkımızın hizmetine açılacak. Kupaya katılan okullarımızın idareci, antrenör ve sporcularını kutluyor ve başarılar diliyorum” dedi.