ŞEHİTKAMİL BELEDİYE BAŞKANI RIDVAN FADILOĞLU GENÇLERİN KONUĞU OLDU

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Kırkayak Antep Evi'ndeki kahvaltıya Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti Gaziantep İl Gençlik Kolları Başkanı Selami Yetkinşekerci ve gençlik kolları üyeleri katıldı.

Başkan Fadıloğlu; “Ortak Paydamız Memlekete Hizmet Olmalı”

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, memlekete hizmet etme konusunda daha sık bir araya gelmeleri gerektiğini belirterek; "En alt kademeden en üst kademeye kadar, hepimiz memlekete hizmet etme ortak paydasında buluşmalıyız"dedi.


AK Parti Gaziantep İl Gençlik Kolları Başkanı Selami Yetkinşekerci; “Başkanımızın çalışmalarını takdir ediyoruz”
AK Parti Gaziantep İl Gençlik Kolları Başkanı Selami Yetkinşekerci de, gençlik kolları olarak buldukları her fırsatta bir araya geldiklerini ve kentin sorunları hakkında istişare yaptıklarını kaydederek, "Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu da, bizleri kırmayarak aramıza katıldı. Başkanlarımızla bundan sonra daha sık bir araya geleceğiz. Başkanımızın çalışmalarını takdir ediyoruz. Şehitkamil'de çok ciddi çalışmalar yapıyor.
Dülük'teki tarihi eserlerin ortaya çıkarılmasından, kent için önemli olan kültür merkezinin yapımına kadar bir çok hizmeti sürdürüyor. Bu çalışmaların Gaziantep'e çok fayda sağlayacağına inanıyorum" diye konuştu.


Yetkinşekerci, gençlik kolları olarak hizmetlerin en kısa sürede tamamlanması konusunda el ele gönül gönüle işbirliğine hazır olduklarını, sözlerine ekledi.