ŞEHİTKAMİL BELEDİYE BAŞKANI RIDVAN FADILOĞLU OYUNU KULLANDI

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Oy kullandığı Osman Gazi İlköğretim Okulunu gezen ve sandık görevlilerine kolaylıklar dileyen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu oy kullanmaya gelen vatandaşlarla da uzun uzun sohbet etti. Oy pusulasını ve mührünü alıp oyunu kullandıktan sonra açıklama yapan Başkan Fadıloğlu; “12 Haziran seçimlerini idrak ediyoruz. Allaha şükür gezmiş olduğumuz okullarda bir problem yok.

Demokrasinin sandığa yansımasını bekliyoruz. Şehrimiz için Ülkemiz için hayırlı bir sonuç olur diye düşünüyorum. Seviyeli bir seçim kampanyası geçirildi. Bundan sonraki süreçte Milletin iradesi sandığa yansıyacak. Sandıktan çıkan sonuca hepimiz sadık kalacağız. Parlamentoya gidecek milletvekillerimizle inşallah Gaziantep’imize daha güzel hizmetler üreteceğiz. Ben şimdiden Tüm Gaziantep Milletvekillerini kutluyorum” dedi.

Ailesi ile birlikte oy kullanmanın mutluluğunu da yaşayan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu; “ Belediye Başkanlığının ötesinde bir vatandaşım. Aile reisi olarak eşim, oğlum, annem ve babam ile birlikte aynı sandıkta oy kullandık. Tabi benim daha önceden söylediğim bir söz vardı. Eşime dahi müdahalem söz konusunu değil çünkü bu demokrasinin bir gereğidir” dedi.