ŞEHİTKAMİL BELEDİYE BAŞKANI RIDVAN FADILOĞLU YAPIMI DEVAM EDEN FATİH CAMİİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


CAMİİ İNŞAATI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Şehitkamil Belediyesi Çıksorut sakinleri ile ele ele vererek yeniden yapılması için çalışma başlattığı Fatih Camii inşaatı devam ediyor. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu Camii inşaatını gezerek yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Fadıloğlu yapılan hizmetler hakkında da vatandaşlarla fikir alışverişinde bulundu.

İNŞALLAH TERAVİH NAMAZINI BURADA BİRLİKTE KILACAĞIZ

Cami inşaatını gezen Başkan Fadıloğlu yaptığı açıklamada; “Daha önce Çıksorut bölgemizde bulunan Fatih camisinin temel atma törenini gerçekleştirmiştik. Burada muhtarımızla mahalle sakinlerimizle bir araya gelerek onların talepleri doğrultusunda burayı yeniden yapma kararı almıştık. Buradaki cemaatimize çok teşekkür ediyorum. Çünkü kendi imkanları doğrultusunda el ele vererek kaynak topladılar. Bizde belediye imkanlarımızı seferber ederek cami inşaatımıza devam ediyoruz. İnşallah camimizin alt katının inşaatını tamamlayıp ramazan ayında burada hep beraber teravih namazını kılacağız. Ben buradan emeği geçen tüm vatandaşlarımıza bizim bu yaptığımız çalışmalara destek verdikleri için çok teşekkür ediyorum” dedi.

YAPILAN ÇALIŞMALARDA FİKRİMİZİN ALINMASI BİZİ MUTLU EDİYOR

Yeni mahalle muhtarı Doğan Kervancı; “ Başkanımızla iç içe çalışıyoruz. Bölgemizde yapılan çalışmalar için Belediyemiz ile sürekli fikir alışverişi yapıyoruz. Bizde elimizden gelen desteği vatandaşlarımızla birlikte belediyemize vermeye gayret gösteriyoruz. Başkanımıza ve belediye ekiplerimize çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

BAŞKAN FADILOĞLU CUMA NAMAZINI NURTEPE’DE KILDI

Cuma namazı öncesinde Fatih camiinde incelemelerde bulunan Başkan Fadıloğlu Cuma namazını Nurtepe mahallesindeki Hz. Yuşa Camisinde kıldı. Cuma namazı çıkışı vatandaşların ve çocukların ilgisiyle karşılaşan Başkan Fadıloğlu tek tek cami cemaati ve çocuklarla sohbet etti.