-(2)-.jpeg)
ŞEHİTKAMİL BELEDİYE MECLİSİ, 2. TOPLANTISINI YAPTI
2023 YILI FAALİYET RAPORU REDDEDİLDİ
Şehitkamil Belediye Meclisi’nin 2024 Yılı Dönemi Nisan Ayı 2. Birleşim Toplantısı tamamlandı. Toplantıda, 2023 yılı faaliyet raporu görüşüldü ve yapılan oylama sonrası reddedildi.
Meclis Toplantısı, Şehitkamil Belediye Başkanı Avukat Umut Yılmaz başkanlığında başladı. Yapılan yoklamanın ardından 2023 yılı faaliyet raporu görüşüleceği için yasa gereği Meclis’e, Meclis Başkanvekili Süleyman Türkmen başkanlık yaptı. 2023 yılı faaliyet raporu ile ilgili 13 kabul, 29 ret oy kullanıldı ve reddedildi.
2023 yılı faaliyet raporu görüşülmesi sonrası Şehitkamil Belediye Başkanı Avukat Umut Yılmaz, tekrar Meclis Başkanlığı görevini yerine getirdi. Gündemde görüşülecek başka konu olmadığı için Başkan Avukat Umut Yılmaz, bir dahaki meclis toplantı tarihi olan 2 Mayıs 2024 tarihini duyurdu ve birleşimi kapattı.
Haberler
ŞEHİTKAMİL’DE GENÇLİK, BAYRAMINI COŞKUYLA KUTLAYACAK
ŞEHİTKAMİLLİ KADINLAR HAYATA RENK KATTI
BAŞKAN YILMAZ’A BATIKENT’TE YOĞUN İLGİ
ŞEHİTKAMİL'DE 05.05.2025 YOĞUNLUĞU
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ MAYIS AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI
ŞEHİTKAMİL BAŞTAN AŞAĞI TEMİZLENİYOR
BAŞKAN YILMAZ’DAN UMUT MAHALLESİ’NE 3’Ü 1 ARADA PARK
BAŞKAN YILMAZ, KARŞIYAKA’DA ESNAF VE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ
BAŞKAN YILMAZ SARILAR’DA YILLARIN SORUNUNU ÇÖZDÜ
BAŞKAN YILMAZ’DAN 1 MAYIS MESAJI