ŞEHİTKAMİL BELEDİYE SPOR MALATYA'YA TAM KADRO GİTTİ

Gaziantep amatör küme il şampiyonu olarak 3. lig terfi maçlarına katılma hakkını kazanan Şehitkamil Belediyespor terfi maçları için, bugün 26 kişiden oluşan kafileyle Malatya’ya hareket etti.
Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu, Başkan yardımcıları, ve kulüp yöneticilerinin katıldığı uğurlamada, teknik ekip ve futbolculara moral verildi.

Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu yaptığı açıklamada; futbolculara başarılar dileyerek, takımdan gelecek güzel haberleri beklediklerini. 5 yıldır üst üste il şampiyonluğu yaşayan takımın, bu yıl 3. Lig yükselme maçlarında daha başarılı olacağına inandığını belirtti.

Başkan Fadıloğlu; “Öncelikle ligi nağmalup bitirdikleri için teşekkür ediyorum. İnşallah en iyi şekilde bizi Malatya’da da temsil ederler ve kazasız belasız gider gelirler” dedi.

Şehitkamil Belediyespor Teknik Direktörü Coşkun Erzin, “nağmağlup unvanımızı, 3. Lig’e yükselme maçlarında da devam ettireceğimize inanıyorum” dedi.