.jpg)
ŞEHİTKAMİL BELEDİYE SPOR MALATYA'YA TAM KADRO GİTTİ
Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın
Gaziantep amatör küme il şampiyonu olarak 3. lig terfi maçlarına katılma hakkını kazanan Şehitkamil Belediyespor terfi maçları için, bugün 26 kişiden oluşan kafileyle Malatya’ya hareket etti.
Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu, Başkan yardımcıları, ve kulüp yöneticilerinin katıldığı uğurlamada, teknik ekip ve futbolculara moral verildi.
Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu yaptığı açıklamada; futbolculara başarılar dileyerek, takımdan gelecek güzel haberleri beklediklerini. 5 yıldır üst üste il şampiyonluğu yaşayan takımın, bu yıl 3. Lig yükselme maçlarında daha başarılı olacağına inandığını belirtti.
Başkan Fadıloğlu; “Öncelikle ligi nağmalup bitirdikleri için teşekkür ediyorum. İnşallah en iyi şekilde bizi Malatya’da da temsil ederler ve kazasız belasız gider gelirler” dedi.
Şehitkamil Belediyespor Teknik Direktörü Coşkun Erzin, “nağmağlup unvanımızı, 3. Lig’e yükselme maçlarında da devam ettireceğimize inanıyorum” dedi.
Haberler
BAŞKAN FADILOĞLU, MİLLİ SATRANÇÇILARI AĞIRLADI
ŞEHİTKAMİL’DEKİ KAR MESAİSİ ARALIKSIZ SÜRÜYOR
MUHTAR ÖZASLAN’DAN HİZMET TEŞEKKÜRÜ
GAZİANTEP, ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE ÖNEMLİ BİR ESERE DAHA KAVUŞACAK
BAŞKAN FADILOĞLU: “YÜZDE 96 BAŞARI ORANINI YAKALADIK”
ŞEHİTKAMİL’DE SERTİFİKA HEYECANI
SATRANÇ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NDA ZİRVE ŞEHİTKAMİL’İN
11. GELENEKSEL ATA YÜZME ŞENLİKLERİ COŞKUYLA BAŞLADI
FADILOĞLU İLE DURAN, MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ
BAŞKAN FADILOĞLU: “BİZLERE DÜŞEN İŞİMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE YAPMAKTIR”