.jpg)
ŞEHİTKAMİL BELEDİYE SPOR MALATYA'YA TAM KADRO GİTTİ
Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın
Gaziantep amatör küme il şampiyonu olarak 3. lig terfi maçlarına katılma hakkını kazanan Şehitkamil Belediyespor terfi maçları için, bugün 26 kişiden oluşan kafileyle Malatya’ya hareket etti.
Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu, Başkan yardımcıları, ve kulüp yöneticilerinin katıldığı uğurlamada, teknik ekip ve futbolculara moral verildi.
Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu yaptığı açıklamada; futbolculara başarılar dileyerek, takımdan gelecek güzel haberleri beklediklerini. 5 yıldır üst üste il şampiyonluğu yaşayan takımın, bu yıl 3. Lig yükselme maçlarında daha başarılı olacağına inandığını belirtti.
Başkan Fadıloğlu; “Öncelikle ligi nağmalup bitirdikleri için teşekkür ediyorum. İnşallah en iyi şekilde bizi Malatya’da da temsil ederler ve kazasız belasız gider gelirler” dedi.
Şehitkamil Belediyespor Teknik Direktörü Coşkun Erzin, “nağmağlup unvanımızı, 3. Lig’e yükselme maçlarında da devam ettireceğimize inanıyorum” dedi.
Haberler
BAŞKAN YILMAZ’A SARILAR’DA SEVGİ SELİ
BAŞKAN YILMAZ’DAN DÜLÜK ANTİK KENT MÜJDESİ
BAŞKAN YILMAZ’DAN UĞRUCA’YA ZİYARET
ŞEHİTKAMİL'DE 15 BİN 600 ÇOCUK TİYATRO İZLEDİ
ŞEHİTKAMİL’DE 23 NİSAN COŞKUYLA KUTLANDI
BAŞKAN YILMAZ’DAN 23 NİSAN MESAJI
BAŞKAN YILMAZ, BİR GÜNDE 4 MAHALLE ZİYARET ETTİ
BAŞKAN YILMAZ’A MİTİNG GİBİ KARŞILAMA
BAŞKAN YILMAZ’DAN UMUT MAHALLESİ'NE ÇİFTE MÜJDE
ŞEHİTKAMİL’DEN YENİ MESİRE ALANI