ŞEHİTKAMİL BELEDİYE SPOR ŞAMPİYON

Oynadığı 23 maçta mağlup olamayarak ayrı bir başarıya imza atan Şehitkamil Belediyespor, yediği 11 golle de liginde en az gol yiyen takım unvanını da elde etti.

Ligde son oynadığı Köy Hizmetleri maçında rakibiyle 3-3 berabere kalan, Şehitkamil Belediyesporun başarılı file bekçisi İbrahim Erzin, hedefinin kalan üç maçta gol yememek olduğunu ifade ederek, "Yenilgisiz şekilde şampiyonluğumuzu ilan ettik. Önümüzde üç maç kaldı. Takım olarak namağlup ünvanımızı devam ettirmek isterken, benim hedefim de bu maçlardan gol yemeden ayrılmak" dedi.

Erzin, "Başarılarımızda Şehitkamil Belediye Spor Kulüp Başkanı Cuma Güzel ve desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu'nun ayrı bir yeri var kendilerine takım olarak çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.