ŞEHİTKAMİL BELEDİYE SPORA YENİ BAŞKAN

  Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın

Şehitkamil Belediyespor Kulüp Başkanı Cuma Güzel, yapılan Olağan Genel Kurul’da yeniden aday olmadı ve bayrağı Sait Kılıç’a teslim etti.

            Atatürk Kültür ve Spor Merkezi’nde yapılan Şehitkamil Belediyespor’un genel kuruluna, Gençlik ve Spor İl Müdürü M. Nuri Öcal, Şehitkamil Belediyesi Başkan Yardımcısı Abdülcabbar Özkara, Murat Özgüler, Futbol İl Temsilcisi Vakıf Demir, ASKF Genel Sekreteri Abdülkadir Gözegir, İl Hakem Kurulu Başkanı Yusuf Emre, Hakemler Derneği Başkanı Mehmet Açıkgöz, Gözlemciler ve Temsilciler Kurulu Başkanı Abdülkadir Güven ile delegeler katıldı.

           

        Kulübün Yeni Başkanı Sait Kılıç’a başarılar dileyen Eski Başkan Cuma Güzel, “Görevde bulunduğum süre içerisinde gerek spor tesisleri, gerekse yaz okullarında gençleri spora kazandırarak spora büyük hizmetlerde bulunduk. Bunu tek başıma yapmadım. Ekibimle birlikte gecemizi gündüzümüze katarak yaptık. Belediye başkanlarımızın vermiş olduğu destekle yapılması gerekenlerin en iyisini yapmaya çalıştık. Şehitkamil Belediyespor’un tüm branşlarda hizmet göstermesini sağladık ve 10 bine yakın lisanslı sporcu çıkarttık. Ben yeniden aday olmadım. Bayrağı bundan sonra Sait Kılıç arkadaşımıza teslim ediyorum. Sait Kılıç ve ekibine şimdiden başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

           

        Eski Başkan Cuma güzel’e teşekkür eden Şehitkamil Belediyespor’un yeni başkanı Sait Kılıç, yaptığı açıklamada ise, “Cuma güzel ve ekibi gerçekten çok büyük başarılara imza attılar. Biz bayrağı kendilerinden teslim aldık. Şehitkamil Belediyespor’un çıtayı daha yükseklere taşıması için ekibimle birlikte elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Genel kurula katılan herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Şehitkamil Belediyespor’da emeği geçenlere plaket verildi.

Şehitkamil Belediyespor’un yeni yönetim listesi şu isimlerden oluştu;

 

YÖNETİM KURULU

Sait Kılıç (Başkan)

Seydi Battal Aksu

Ali Kazcı

Selami Yetkinşekerci

Memik Terlemez

Cuma Kalemcioğlu

Abdullah Kurt

 

YEDEKLER

Ali Polat

Ali Bodur

Ömer Tonguç

Mehmet Güneş

Eyüp Üzücü

Serkan Özatacı

Bilgin Sökmen

 

DENETLEME KURULU

Mehmet Yılmaz

Ahmet Eviz

Ömer Nasuhi Güleç

 

YEDEKLER

Aydın Sert

Hasan Bilgi

Miktat Çiftçi

 

ONUR KURULU

M. Rıdvan Fadıloğlu

Ahmet Uzer

Cuma Güzel