ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ 187 ÖNEMLİ PROJEYE İMZA ATTI

Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi'nde (ŞKM) muhtarlarla bir araya gelen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, muhtarların sorunlarını dinledi. Ortak akılla başarılı çalışmalar yaptıklarını belirten Başkan Fadıloğlu, muhtarların bu hizmetlerde önemli katkılarının olduğunu ifade etti. Göreve geldikleri günden bu yana yaklaşık 2 buçuk yıldır 187 önemli projeye imza attıklarını dile getiren Başkan Fadıloğlu, "Şehitkamil Belediyesi olarak yaklaşık 2 buçuk yılda 187 önemli proje hazırladık. Bu projelerden 126 tanesi tamamlanarak hizmet veriyor. 15 tanesi inşaat aşamasında ve 47 tane proje etüt ve ihale aşamasındadır. Bu projelerde ağırlıklı olarak eğitime yatırım yapıldı. 2012 yılında da çeşitli konularda atak yapmaya devam edeceğiz. Bu çalışmalarda sizlerinde yanımızda olması bizlere güç verir. Hizmetin kalitesini daha da arttırmak için belediye olarak elimizden geleni yapacağız. Muhtarlarımızın da bu çerçevede çalışmalarımıza destek vermesini istiyoruz. Amacımız şehrimizin ve ilçemizin daha da kalkınmasını sağlamaktır" dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Fadıloğlu, muhtarların sorunlarını dinledi. Muhtarların sorunlarının imkanlar dahilinde giderileceğini dile getiren Başkan Fadıloğlu, 2011 yılında Şehitkamil İlçesi'nde önemli değişiklikler yapıldığını ve 2012 yılında da bu başarılı çalışmaların devam edeceğini kaydetti. Başkan Fadıloğlu, yaptıkları çalışmalar hakkında muhtarlara görsel sunum yaptı.