ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ 19 MAYIS ETKİNLİKLERİNE ERKEN BAŞLADI

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


M1 mağazaları önündeki park alanında yapılan törene, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı, Şehitkamil Belediyesi Başkan Yardımcıları Murat Özgüler, Lebriz Keçeci Güzelbey, Şehitkamil Belediyespor Kulüp Başkanı Musa Yıldız, M1 Gaziantep Genel Müdürü Mehmet Barın'ın yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

 

SPOR OYUNLARI BİRÇOK BRANŞTA HEYECANLI MAÇLARA SAHNE OLACAK

 

Halkoyunları ekiplerinin gösterileri ses ve ışık şovlarıyla birlikte  ‘O SES TÜRKİYE’ yarışmasının finalisti Barış Erkmen söylediği şarkılarla spor oyunlarına renk kattı. İki gün sürecek olan spor oyunlarında Kum Futbolu,  Sokak Basketbolu, Mini Voleybol, Satranç,  Masa Tenisi, Badminton müsabakalarının yanı sıra bisiklet, motor ve araba yarışı gösterileri de yer alacak.

 

BAŞKAN FADILOĞLU’NDAN SPORCULARA BAŞARI TEMENNİSİ

 

Spora ve sporcuya verdiği destekle herkesin beğeni ve sevgisini kazanan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, olimpiyatların centilmenlik içinde tamamlanmasını dileyerek, "Bugün burada farklı ve önemli bir organizasyonun açılışını gerçekleştiriyoruz. 19 Mayıs etkinlikleri kapsamında yapılan bu olimpiyatlarda, gençlerimiz kendi branşlarında mücadele ederek başarılı olmaya çalışacak. Gençlerimize bu fırsatı veren ve bu organizasyonun yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

 
Yapılan açılış konuşmalarının ardından protokol üyeleri ellerindeki meşalelerle olimpiyat ateşini yaktı. Açılışın ardından sporcular mini gösteriler yaparak törene renk kattılar. Şehitkamil Belediyespor Folklor ekibi ise gösterileriyle izleyenlerin beğenisini topladı.