ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ 2011 DE VİZYON PROJELERİ HAYATA GEÇİRİYOR

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Şehitkamil Belediyesi Hizmet Binasında gerçekleşen programda soruları içtenlikle cevaplayan Başkan Fadıloğlu; “Belediyeciliğin sadece yol, kaldırım, park ve asfalt yapmaktan ibaret olmadığını belşrterek, Şehrin vizyonuna yön veren kuruluşlardan biri olduğunu söyledi. Yapılan vizyon projelerine deyinen Fadıloğlu, yapımına başladığımız Yüzme Havuzu Güneydoğu, Doğu Anadolu hatta Akdeniz Bölgesinin içinde olmayan kısa kulvar projesi olduğunu belirtti.

Başkan Fadıloğlu ayrıca: "Yaptığımız ihale neticesinde 800 kişilik tribünü, altında özürlü insanların da faydalanabileceği hidroterapi imkanı olan projeyi hayata geçirmek için adım attık. Bu Yıl bunun ikincisinin ise Merveşehir mahallesin de bulunan kendi arazimizin üzerine temelini atarak Gaziantep'e vermiş olduğumuz sözü yerine getirmiş olacağız. Projelerimizi ekip ruhuyla gerçekleştiriyoruz. Mevcut kadromuzla bu projeyi ürettik. Gaziantep'e has bir proje oldu. Her noktasında çalışanlarımızın emeği var. İnşallah yarı olimpik yüzme havuzumuzu dokuzuncu ay itibarıyla vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız" dedi.

Programda ayrıca konut üretimine de değinen başkan Fadıloğlu dar gelirli vatandaşların modern konutlarda yaşamasını sağlamak için Şirineler mahallesinde 1+1 288 adet konutun tamamlanma aşamasına geldiğini ve nisan ayı itibariyle hak sahiplerine anahtar teslimi yapılacağını belirterek bu yöndeki çalışmalarının devam edeceğini sözlerine ekledi.