ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ 23 NİSAN BASKETBOL KUPASI SAHİPLERİNİ BULDU

DERECEYE GİREN OKULLARA ŞEHİTKAMİL’DEN ÖDÜL YAĞDI

Şehitkamil Belediyesi Atatürk Spor ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşen 23 Nisan Spor Şenliklerinin basketbol ayağı çekişmeli geçen final müsabakalarının ardından sona erdi. Kupada erkekler kategorisinde Özel Emine Nakıpoğlu Koleji Orta Okulu şampiyonluk ipini göğüslerken, Ünler Orta Okulu ikinci ve Tuncay Aykaç Orta Okulu ise üçüncü oldular. Bayanlar kategorisinde Şahin Batmazoğlu İmam Hatip Orta Okulu kupayı zirvede tamamlayarak büyük bir başarının altına imza atarken ikincilik ve üçüncülük koltuğuna ise Tuncay Aykaç Orta Okulu ve Turgut Özal Orta Okulu yerleşti.  Kupada dereceye giren okullar Şehitkamil Belediye Başkanlığı tarafından projeksiyon cihazı, akıllı tahta, laptop, ve lazer yazıcı ile ödüllendirilirken, potanın perileri ile dev adamları kupa ve madalyalarını Başkan Fadıloğlu’nun elinden aldı.

“23 NİSAN SPOR ŞENLİKLERİ TÜM HIZI İLE DEVAM EDECEK”

Kupa töreni esnasında sporcuları yalnız bırakmayan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yaptığı konuşmasında, “10 gün boyunca bir coşkuyla ve centilmence geçen mücadelelerin ardından basketbol kupamızda şampiyonlar belli oldu. Ancak burada dereceye girmekten çok daha önemlisi bu tip kupalara ve şenliklere katılabilme özverisini, başarısını gösterebilmektir. Bu nedenle ben kupanın düzenlenmesinde emeği geçen herkese, basketbol federasyonu yetkililerine, okullarımızın değerli idareci, öğretmen ve sporcularına, belediyemiz çalışanlarına teşekkür ediyorum. Çocuklarımızı bir kez daha kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Başkan Fadıloğlu, son olarak 23 Nisan Spor Şenliklerinin 20-22 Nisan tarihlerinde yüzme ve satranç şampiyonlarıyla devam edeceğini kaydetti.