ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ 3. ORMANINI HAYATA GEÇİRİYOR
Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın
Geçtiğimiz yıl Mart ve Kasım aylarında 156 dönüm alana 15 bin fidan dikerek, bu konudaki hassasiyetini her platformda dile getiren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 24 Mart Perşembe günü düzenlenecek olan fidan dikim alanını gezerek, çalışmaları yerinde inceledi.
Çevre Orman İl Müdürlüğünün tahsis etmiş olduğu 54 bin metre kare alana 5 bin fidan dikeceklerini belirten Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu; “ Fidanlarımızı dikeceğimiz alan Dülük Baba mesire alanına giderken yolun sağ kısımda kalan bölüm. Yeşil alan çalışmalarını sadece çimlendirmeden ibaret tutmuyoruz. Belediyecilik anlayışına, yeni bir soluk getirmek ve yarınlarımıza güzel bir miras bırakmak için bu çalışmayı çok önemsiyoruz.
Taahhüt ettiğimiz gibi her insanın yılda iki defa ağaç dikmesi gerekiyor. Geçen yıl diktiğimiz fidanlarımızın yüzde doksanı büyümeye başladı. Tabi biz bunların can sularını veriyoruz ve bakımlarını da yapıyoruz. 24 Mart Perşembe Günü saat 11.00’da yapılacak olan fidan dikim törenine tüm Gazianteplileri davet ediyorum” dedi.
Haberler
- ŞEHİTKAMİL’DE CAMİLERDE TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
- 29. ETAP ŞEHİTKAMİL ORMANI HACIBABA’DA OLUŞTURULDU
- YAPRAK MAHALLESİ ESKİ GÖRÜNÜMÜNE KAVUŞACAK
- BÜYÜK ERKEKLER LİGİ’NDE ŞAMPİYON ŞEHİTKAMİL
- BURAK MAHALLESİ’NDE HASRET SONA ERDİ
- BAŞKAN YILMAZ’DAN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI
- BAŞKAN YILMAZ’DAN HASTANE ZİYARETİ
- BAŞKAN YILMAZ MAKAM ARACINI EMNİYETE HİBE ETTİ, AK PARTİ KARŞI ÇIKTI
- ŞEHİTKAMİL’DE YILDIZ KIZLAR VOLEYBOL TURNUVASI SONA ERDİ
- BAŞKAN YILMAZ’DAN, BAŞKAN İMAMOĞLU’NA ZİYARET