ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ 3. ORMANINI HAYATA GEÇİRİYOR

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Geçtiğimiz yıl Mart ve Kasım aylarında 156 dönüm alana 15 bin fidan dikerek, bu konudaki hassasiyetini her platformda dile getiren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 24 Mart Perşembe günü düzenlenecek olan fidan dikim alanını gezerek, çalışmaları yerinde inceledi.

Çevre Orman İl Müdürlüğünün tahsis etmiş olduğu 54 bin metre kare alana 5 bin fidan dikeceklerini belirten Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu; “ Fidanlarımızı dikeceğimiz alan Dülük Baba mesire alanına giderken yolun sağ kısımda kalan bölüm. Yeşil alan çalışmalarını sadece çimlendirmeden ibaret tutmuyoruz. Belediyecilik anlayışına, yeni bir soluk getirmek ve yarınlarımıza güzel bir miras bırakmak için bu çalışmayı çok önemsiyoruz.

Taahhüt ettiğimiz gibi her insanın yılda iki defa ağaç dikmesi gerekiyor. Geçen yıl diktiğimiz fidanlarımızın yüzde doksanı büyümeye başladı. Tabi biz bunların can sularını veriyoruz ve bakımlarını da yapıyoruz. 24 Mart Perşembe Günü saat 11.00’da yapılacak olan fidan dikim törenine tüm Gazianteplileri davet ediyorum” dedi.