ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ 8 MART KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlamak amacıyla Şehitkamil Belediyesi tarafından Bedri İnce Tahtacı Sosyal Tesislerinde düzenlenen kutlamaya Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcıları Abdülcebbar Özkara, Murat Özgüler ve Ak Parti Gaziantep Milletvekilleri Özlem Müftüoğlu, Mehmet Erdoğan, Halil Mazıcıoğlu ile çok sayıda kadın katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Abdülcebbar Özkara, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nün kutlu olması dileklerinde bulundu. Özlem Müftüoğlu, Mehmet Erdoğan ve Halil Mazıcıoğlu’da yaptıkları konuşmalarda, “Kadınlarımız her yerde her mekanda olmalıdırlar. Bizler hanım eli değme farkında lığını her yerde hissediyoruz. Tek gün olması münasebetiyle kadınlarımızın tek güne sığdırılmaması gerektiğine inanıyoruz. Ama bugünün de hatırlanma babında önemli bir gün olduğuna inanıyoruz. Bu sebeple kadınlarımızın gününü en içten dileklerimizle kutluyoruz” dedi.

Programa katılan bazı kadınlarda duydukları memnuniyeti dile getirerek kendilerine yönelik yapılan çalışmalardan dolayı farklı bir duruma geldiklerini belirtti. Desteklerinden dolayı ise Şehitkamil Belediyesi’ne çok teşekkür ettiklerini söylediler.
Konuşmaların ardından Milletvekilleri ile Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcıları kadınlara karanfil hediye ettiler.