ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ?NDE ÖNCELİK EĞİTİM

ŞEHİTKAMİL KANAYAN EĞİTİM YARASINA MERHEM OLUYOR

İlçede bulunan mahallelerin büyük bölümünü sosyal tesislerle donatan Şehitkamil Belediyesi, gerçekleştirdiği hizmetlerle herkesi büyülüyor. Sosyal tesislerde öncelik olarak etüt merkezlerini kurarak faaliyete geçiren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, sınavlara hazırlanan öğrencileri zaman zaman ziyaret edip ücretsiz yardımcı kitaplar dağıtıyor. Gençlerin sınavlara sıkı bir şekilde hazırlanması noktasında tüm imkanları seferber eden Başkan Fadıloğlu, kentteki eğitim seviyesinin istenilen seviyeye gelmesi için de yoğun çaba harcıyor. Öğrencilerin sorunlarıyla yakından ilgilenen Başkan Fadıloğlu, belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra insanları ilgilendiren tüm konularda da desteklerini esirgemiyor. ‘İnsanı yaşat ki devlette yaşasın’ sözünü kendisine şiar edinen Başkan Fadıloğlu, her alanda olduğu gibi eğitim alanında da çeşitli projeler üretiyor. Görev süresi içinde ve görev sonrasında güzel hizmetleriyle anılmak için sağlam adımlar atan Başkan Fadıloğlu, sosyal belediyecilik alanındaki örnek çalışmalarıyla şehrin vizyonunu değiştirdi. Özellikle eğitim konusuna hassasiyetle yaklaşan Başkan Fadıloğlu, uzun zamandır kanayan bu yarayı sarmak için başarılı çalışmalara imza atıyor.

GENÇLERDEN BAŞKAN FADILOĞLU’NA SEVGİ GÖSTERİSİ

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na kendilerine bu imkanı sağladığı ve güzel çalışmalar yaptığı için teşekkür eden gençler, “Belediye başkanımızı çok seviyoruz. Hemen hemen her mahalleye sosyal tesis yaptırıyor. Bu sosyal tesislere de bizim eğitim alma olanağımızı arttırmak için etüt merkezleri kuruyor. Başkanımızın bu hizmeti sayesinde anne ve çocukları birlikte eğitim alıyorlar. Gelir durumu iyi olan aileler çocuklarını okul öncesi özel okullara veya dershanelere gönderirken, bizim ailemiz ise maddi imkansızlıklardan dolayı dershaneye bile gönderemiyor. Bu sebeple belediye başkanımızın etüt merkezleri kurarak bizlere ücretsiz eğitim imkanı sağlaması çok güzel bir duygu. Belediye başkanımıza bizlere gösterdiği ilgiden dolayı çok teşekkür ediyoruz” dediler.