ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ?NDEN BİLEK MAHALLESİ?NE SIFIR ASFALT ÇALIŞMASI

SIFIR ASFALT ÇALIŞMASI MAHALLE SAKİNLERİ TARAFINDAN DA MEMNUNİYETLE KARŞILANDI

 

Bilek Mahallesi’nde vatandaşların isteğine cevap veren Şehitkamil Belediyesi, yapılan çalışma ile bozuk ve yıpranmış yol bırakmadı. İlçe genelinde asfaltsız ve bozuk yol bırakmamak için çalışmalarını sürdüren Şehitkamil Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, son olarak Bilek Mahallesi’nde geniş çaplı bir asfalt çalışması başlattı.  Bilek Mahallesinde yapılan geniş çaplı sıfır asfalt çalışması mahalle sakinleri tarafından da memnuniyetle karşılandı.

 

“MAHALLEMİZE YAPILAN HİZMETTEN DOLAYI ÇOK MEMNUNUZ”

 

Bilek Mahalle Muhtarı Ali Kaplan, Şehitkamil Belediyesi’nin örnek bir Belediye olduğunu belirterek; “Bilek Mahallesi’nde yapılan asfalt çalışmalarından dolayı Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Şu anda Bilek Mahallesi’nin yolları sıfır asfalt yapılıyor. 4 yıldır Bilek Mahallesi muhtarıyım bu 4 yıl içerisinde Mahallemize cami, okul, sosyal tesis, taziye evi, çocuklarımız için oyun alanlarını ve buna benzer bir çok şey Şehitkamil Belediyesi tarafından yapıldı. Şuanda asfalt çalışması yapılıyor. Mahallemizde bulunan cadde ve sokaklar sıfırdan asfaltlanıyor. Birkaç sokak kaldı onu da zaten Belediyemiz yapıyor.  Mahallemize yapılan hizmetten dolayı çok memnunuz” dedi.

 

EKSİKLERİMİZ TAMAMLANDI

 

Bilek Mahallesi sakinlerinden Mustafa Demir ise; “Mahallemizin asfalt sorunu kalmadı. Birkaç bölgeye kilit taşı lazımdı. Onu da Belediyemiz ile irtibata geçtik ve en kısa sürede bu sorunda ortadan kalkacak. Bilek Mahallesi şehir merkezi içinde olduğu için sıfır asfalt çalışmasına ihtiyaç vardı. Sağ olsun Şehitkamil Belediyesi bu ihtiyacımızı da en kısa sürede gideriyor. Mahalle sakinleri adına Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na ve tüm Belediye çalışanlarına Mahallemize verdikleri emeklerden dolayı teşekkürlerimizi iletiyoruz” diye konuştu.