ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ?NDEN ÖĞRENCİLERE DOPİNG KARTI

VELİLER ARTIK ÇOCUKLARININ DERSLERİNİ İNTERNETTEN TAKİP EDEBİLECEK

 

Her geçen gün eğitim alanında ciddi çalışmalarda bulunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil Belediyesi bünyesinde hizmet veren etüt merkezlerindeki öğrencilerin sınavlara en iyi şekilde hazırlanabilmesi ve başarı oranlarını arttırabilmesi amacıyla ücretsiz olarak Doping Kart dağıttı. Öğrenciler internet aracılığıyla kendilerine hediye edilen Doping Kartlardaki şifreyi kullanarak kolaylıkla sınavlara hazırlanabilecekler. Bu kartlar ile ortalama notlarını yükseltecek olan öğrencilerin derslerinde daha başarılı olmaları hedefleniyor. Kart sayesinde artık velilerde internet üzerinden çocuklarının ders notlarını ve başarı puanlarını takip edebilecekler.  

 

“EĞİTİME VERDİĞİMİZ DESTEĞİ HER ZAMAN SÜRDÜRECEĞİZ”

 

Doping Kartı sayesinde öğrencilerin eğitimdeki başarılarını arttırmayı hedeflediklerini söyleyen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, aynı zamanda ailelerinde çocuklarının derslerini internet üzerinden takip edebileceklerini belirtti. Doping Kartı’nı tüm öğrencilere ücretsiz olarak verdiklerini dile getiren Başkan Fadıloğlu, “Etüt merkezlerimizde 6.7. ve 8. Sınıflara yönelik eğitim çalışmalarımız devam ediyor. Özellikle çocuklarımızın test alışkanlıklarını arttırabilmek, kendi ölçme ve değerlendirmelerini bir başlarına yapabilmelerini sağlayabilmek, bunun yanı sıra velilerin çocuklarının hangi zamanda ne kadar ders çalıştığını kontrol edebilmelerine imkan sunmak adına etüt merkezlerimizde doping kartı sistemi kullanılıyor. Öğrenciler internet ortamında belirlenen adrese adlarını, soyadlarını ve kartın arkasındaki şifreyi yazarak rahatlıkla sistemden yararlanabiliyorlar. Bu sayede öğrenci daha az başarılı olduğu ders veya istediği derse çalışarak başarısını arttırabiliyor. Amacımız hayırlı bireylerin yetişmesini sağlamaktır. Eğitime yönelik desteklerimiz bundan önce olduğu gibi bundan sonrada devam edecektir” dedi.

 

“BELEDİYE BAŞKANIMIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

 

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na kendilerine verdiği desteklerden dolayı teşekkür eden öğrenciler ise, “Okulda öğrendiğimiz dersleri burada tekrar etme fırsatı buluyoruz. Belediye başkanımızın dağıttığı doping kartlar sayesinde hem eksiklerimizi hem de yanlışlarımızı görme imkanı yakalıyoruz. Bu sebeple belediye başkanımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştular.