ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ?NDEN ÖĞRENCİLERE MUHTEŞEM ORGANİZASYON

ŞEHİTKAMİL ETÜT MERKEZLERİNDEKİ ÖĞRENCİLER DOYASIYA EĞLENDİLER…

Şehitkamil Belediyesi tarafından düzenlenen “Etüt Merkezleri'nin Moral ve Dayanışma Günü” programı, Dülük Tabiat Parkı’nda gerçekleşti. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ve Şehitkamil Etüt Merkezleri’nde eğitim gören yaklaşık 8 bin 500 öğrenci katıldı.  Renkli görüntülere sahne olan programda, öğrencilere ve davetlilere döner ile ayran ikram edildi. Piknik yaparak yemeklerini yiyen öğrencilere, son olarak da top ve çeşitli hediyeler verildi.

 

BİZLER SİZLERİN HER ZAMAN YANINDAYIZ…

Öğrencilere ve davetlilere kısa bir konuşma yapan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu; “Ben öncelikle ailenize ve öğretmenlerinize çok teşekkür etmek istiyorum. Aileniz güveniyor ve sizleri bizlere emanet ederek etüt merkezlerimize gönderiyor. Hocalarınızdan da Allah razı olsun sizlerin eğitimine destek veriyorlar. Geleceğimizin teminatı olan sizler için biz eğitim adına elimizden geleni yapmaya gayret gösteriyoruz. Sizden de bir tek isteğimiz var. Derslerinize çalışmanız bu vatana,  millete hayırlı bireyler olmanız. Tabi her zaman söylediğim bir şey var derslerde herkes kendine göre bir başarısı olacaktır. Ama öncelikle iyi bir insan olma zorunluğumuz var. Ben demeden biz dememiz lazım. Ben demeden arkadaşım diyebilmek önemli. Şuan birlik beraberlik içerisinde burada eğleniyorsunuz. Derslerinize çok çalışıp iyi bir öğrenci olunca bizlerde çok sevineceğiz. Hepinize bol eğlenceli bir gün diliyorum” diye konuştu.

 

Öğrenciler, konuşmasını tamamlayan Başkan Fadıloğlu’nu adeta alkış yağmuruna tuttular. Konuşmaların ardından, program kaldığı yerden devam etti.

 

BAŞKANIMIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Bu tür etkinliklerin öğrencilere çok yararlı olduğunu dile getiren etüt merkezi öğretmenleri; “ ders çalışmaktan ve sınavların stresinden sıkılan öğrencilerimiz burada güzel bir gün geçiriyorlar. Birazdan Dülük tabiat parkını öğrencilerimize tanıtacağız. Böylesi güzel bir günü düzenleyen başta Şehitkamil belediye başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na ve ekibine çok teşekkür ediyoruz” dediler.

 

Etkinlikten son derece mutlu olan öğrenciler ise, keyifli bir gün yaşadıkları için Şehitkâmil belediye başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür ettiler.