ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ?NDEN SAKÇAGÖZÜ'NE SOSYAL TESİS

ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ BELDEYE NİTELİKLİ SOSYAL TESİS KAZANDIRDI

 

Nurdağı ilçesine bağlı Sakçagözü Beldesi’nde hali hazırda bulunan bir sosyal tesise, bir yenisini de Şehitkamil Belediyesi ekledi. Vatandaşların sosyalleşmesi açısından yaptırılan tesis belde de büyük önem kazandı. Sakçagözü Belde Belediye Başkanı Hasa Dilek’i ziyaret eden Başkan Fadıloğlu, daha sonra sosyal tesiste inceleme yaptı. İncelemeler sırasında sosyal tesisin çevre düzenlemesinin yetersiz kaldığını gören Başkan Fadıloğlu, Şehitkamil Belediyesi olarak çevre düzenlemesini de yapacaklarının sözünü verdi.

 

“ÖRNEK DAVRANIŞINDAN DOLAYI BAŞKANIMIZ FADILOĞLU’NA TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Beldeye nitelikli sosyal tesis kazandıran Başkan Fadıloğlu’na teşekkür eden Başkan Hasan Dilek, “Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür ederiz. Yaptırdığı bu sosyal tesisin çevre düzenlemesini yapacağının sözünü de verdi. Başkanımızdan Allah razı olsun kendisini başımızdan eksik etmesin. Başkanımız örnek çalışma yaptı. Diğer belediye başkanı abilerimizi de bu konuda duyarlı olmaya davet ediyorum. Bu sosyal tesis belediye tarafından yaptırılan ilk, bizim ise toplamda ikinci tesisimizdir. Bir işadamı arkadaşımızda daha önce beldemizin merkezine bir sosyal tesis yaptırdı. İkinci sosyal tesisimizi de yaptıran Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

“İMKANLARIMIZ ÖLÇÜSÜNDE BÖLGEMİZ DIŞINA DA HİZMET GÖTÜRÜYORUZ”

Şehitkamil Belediyesi olarak imkanlar doğrultusunda kendi bölgelerinin dışındaki yerlere de hizmet götürdüklerini söyleyen Başkan Fadıloğlu, “Biz diğer belediye başkanı arkadaşlarımızla birlikte imkanlarımız dahilinde yalnızca kendi bölgemize değil, diğer noktalara da hizmet götürmeye gayret ediyoruz. Sakçagözü bize düştü. Biz o konuda sorumluluğu aldık. Başkanımız bu bölgede sosyal tesis ihtiyacı olduğunu söylediğinde meclisten alınan karar çerçevesinde buraya bu yatırımı yapma kararı aldık. Bizim önceki taahhüdümüz sadece buraya sosyal tesisin yapılması söz konusuydu. Fakat yerinde inceleme yaptığımızda arazinin geniş olması münasebetiyle alt tarafında da bir park çalışması düşüncesi oluştu. Ona yönelik olarak bizde etrafındaki çevre düzenlemesine yardımcı olma hususunda belediyemiz adına söz vermiş oluyoruz” diye konuştu.

“MİLLETE HİZMET EDİLEN HER NOKTAYA KAYNAĞIMIZI HARCAYACAĞIZ”

“Bizim her zaman söylediğimiz gibi yaklaşımımız kaynak bu milletinse, millete hizmet eden her noktaya bu kaynak harcanır” diyen Başkan Fadıloğlu sözlerini şöyle sürdürdü: “Sakçagözü’nde oturan vatandaşlarımızda bizim vatandaşımızdır. Buradaki standardın yükselmesi adına elimizden gelen her türlü gayreti gösteriyoruz. Yapmış olduğu her türlü çalışmadan dolayı Hasan başkanımıza teşekkür ediyorum. Sakçagözü hakikaten bu dönem yıllardır görmediği hizmeti üst geçidiyle, asfalt kaplamasıyla, yeni yol açmasıyla, su hattıyla ve kanalizasyonuyla her türlü hizmete kavuştu. Başarılarının devamını diliyorum. Allah hep birlikte hayırlı hizmet yapmayı nasip etsin.”