ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ’NDEN SPORCULARA TAM DESTEK

     Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın

   Sualtı Sporları Federasyonu bünyesindeki 12 branştan birisi olan Paletli Yüzme branşının Kısa Kulvar Türkiye Şampiyonasının ilk hafta müsabakaları Şehitkamil Belediyesi’nin ana sponsorluğunda Gaziantep’te yapılacak. Kamil Ocak Kapalı Yüzme Havuzunda gerçekleştirilecek şampiyonaya değişik illerden 15 erkek, 11 bayan takım, toplamda ise yaklaşık 130 sporcu katılacağı belirtildi. Şampiyona öncesi bir basın toplantısı düzenleyen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Nuri Öcal ve Organizasyon sorumlusu Cengiz Bingül, şampiyona hakkında kamuoyunu bilgilendirdiler. Toplantıda Şehitkamil Belediyesi Başkan Yardımcıları Murat Özgüler, Ali Kazcı ve Gazispor yönetimi de hazır bulundu.

 

FADILOĞLU: SPORU TÜM KESİMLERE YAYMAYI HEDEFLİYORUZ
   
Toplantıda şampiyonanın önemine değinen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, sporun tüm branşlarını gençlere sevdirmeyi ve teşvik etmeyi amaçladıklarını söyledi. Geçen yıl aynı şampiyonada gösterdikleri başarı ile şampiyonanın bu yıl Gaziantep’te yapılmasında büyük emeği bulunan Gazi Spor Kulübü başkan ve sporcularına teşekkür eden Fadıloğlu şunları söyledi: “Şehitkamil Belediyesi olarak, sporu sevdiren, teşvik eden ve tüm kesimlere yaymayı hedefleyen bir anlayışı benimsiyoruz. Bu bağlamda, bünyemizdeki Atatürk Spor ve Kültür Merkezi’ni olimpik standartlara kavuşturmak için çalışmalarımız sürüyor. Yine projesi tamamlanan Yarı Olimpik yüzme havuzu ve yeni futbol sahaları ile tesisleşme konusunda ciddi adımlar atıyoruz. Bünyemizdeki toplam 7 spor branşında 8 bine yakın sporcuya ücretsiz eğitim veriyor ve onlara yeteneklerini keşfetme imkanı sunuyoruz. Düzenlediğimiz turnuvalarla ve eğitici seminerlerle de gençlerimize topyekun bir spor hizmeti sunmaya çalışıyoruz. Bu şampiyonada olduğu gibi, yine ilimizi il ve ülke dışında bireysel ve takım olarak temsil eden sporcularımıza her zaman desteğimiz sürecektir. Bu duygu ve düşüncelerle, Paletli Yüzme Kısa Kulvar Türkiye Şampiyonası’nın ilimizde gerçekleştirilmesinde emeği geçen başta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz ve Gazi spor yöneticileri olmak üzere tüm herkesi kutluyor, sporculara da şimdiden başarılar diliyorum. “

 

ÖCAL: BAŞKAN FADILOĞLU’NA DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM
   
Gençlik ve Spor İl Müdürü Nuri Öcal ise, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na desteklerinden dolayı teşekkür ederek konuşmasına başladı. Türkiye Sualtı Federasyonu başkan ve yönetimine de teşekkür eden Öcal, sportif faaliyetlerin bir bütün olduğunu ve yerel yönetimlerin desteği ile bu tür güzel organizasyonların başarıyla gerçekleştiğine dikkat çekti. Şehitkamil Belediyesi’nin lisanslı sporcu sayısında birinci sırada olduğuna da dikkat çeken Öcal şunları söyledi; “Şehitkamil Belediyesi’nin amatör spora ne denli önem verdiğini biliyor ve takip ediyoruz. İlimiz için son derece önemli olan bu şampiyonada da desteklerini gösterdiler. Şampiyonamızın hayırlara vesile olmasını diliyor sporcu kardeşlerimize başarılar diliyorum” dedi.