ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ’NDEN VATANDAŞLARA VERGİ UYARISI

  Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın

                Emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam vergilerinin ikinci taksit ödemeleri 30 Kasım’da sona eriyor. Şehitkamil Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada vatandaşlar, vergilerin zamanında ödenmesi konusunda uyarıldı.

TÜM KOLAYLIKLAR SAĞLANDI

                Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, vatandaşların vergisini tüm teknolojik imkanları kullanarak tahsil ettiklerini söyledi. Veznelerde sıra oluşmaması için bazı tedbirler aldıklarını belirten Başkan Fadıloğlu, “Mükellefler vergilerini belediyedeki veznemizden nakit ve kredi kartıyla, Tapu Kadastro Müdürlüğündeki ek veznemizden ise nakit olarak yatırabileceklerdir. Ayrıca çeşitli nedenlerle belediyeye gelemeyen vatandaşlarımız içinde gerekli kolaylıkları sağlıyoruz. Belediyemize gelemeyen mükelleflerimiz, Vakıfbank Merkez Şube 2023276 nolu hesaba, Posta yoluyla ise 483435 nolu posta hesabına vergilerini yatırabilmektedirler. Yine belediyemizin www.sehitkamil.bel.tr adresinden online olarakta vergi ödemeleri tahsil edilmektedir” diye konuştu.

“VATANDAŞLARIMIZDAN DUYARLILIK BEKLİYORUZ”

                Başkan Fadıloğlu, vergi ödemeleri konusunda mükelleflere sundukları alternatif ödeme şekillerinin tahsilât oranını olumlu yönde etkilediğine de dikkat çekerek, “Belediyemiz gelirlerinin artması elbette vatandaşlarımızın ödeyeceği vergilerle doğru orantılıdır. Bu konuda vatandaşlarımızdan duyarlılık bekliyoruz. Vergisini zamanında ödeyen vatandaşlarımıza da şimdiden teşekkür ediyorum” dedi.

                Başkan Fadıloğlu, yıl içerisinde yapılmış olan alımlardan dolayı, yıl sonuna kadar beyan vermeyen mükelleflerin cezalı duruma düşecekleri konusunda da uyarıda bulundu.