ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ?NİN MİNİK ÖĞRENCİLERİ?NDEN KUTLU DOĞUM ETKİNLİĞİ

Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen gösteriye, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, aile merkezlerinde bulunan öğrenciler ile velileri katıldı.

“KUTLU DOĞUM HAFTASI’NIN HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLİYORUM”

Programda bir konuşma yapan Başkan Fadıloğlu, minik öğrencileri kutlayarak, “Sosyal tesislerimizde faaliyet gösteren aile merkezlerimizdeki öğrencilerimiz Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Peygamber Efendimiz Hz. Muhammet’in (SAV) dünyayı şereflendirdiği haftayı en güzel şekilde kutluyorlar. Bugün de hazırladıkları performanslarını sergileyecekler. Cenabı Allah Efendimiz ’in izinden gidenlerden eylesin. Bu anlamlı haftanın tüm İslam alemine hayırlı olmasını diliyorum. Rabbim, bizleri Efendimiz ‘in (SAV) şefaatine nail etsin” dedi.

Aile merkezi sorumluları konuşmasını tamamlayan Başkan Fadıloğlu’na, verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederek çiçek takdiminde bulundular.

MİNİKLERİN GÖSTERİSİ BÜYÜLEDİ

Kainatın Efendisi Peygamber Efendimiz Hz. Muhammet’in (SAV) dünyayı şereflendirdiği mukaddes ‘Kutlu Doğum Haftası’ etkinlikleri çerçevesinde gösteri hazırlayan Şehitkamil Belediyesi’nin minik kursiyerleri, sergiledikleri performanslarla göz doldurdular. Programın açılışını Kur’an tilaveti ile yapan minikler, daha sonra Kur’an-ı Kerim okuyarak paslanmış kalpleri temizlediler. Yaşlarına ve küçücük bedenlerine rağmen, mükemmel bir şekilde Kur’an-ı Kerim’den ayetler okuyan minik öğrenciler, gönüllerde bir kez daha taht kurdular. Performanslarıyla adeta büyüklerine ders veren minikler, okudukları ilahi ve şiirlerle de kendilerine hayran bıraktılar. Gösterilerin ardından ellerini semaya kaldıran minikler dua ettiler.