ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ 'HÜSN-Ü SEDA? KONSERİNİ SANATSEVERLER İLE BULUŞTURDU
SEMAZENLERİN GÖSTERİSİ KONSERE RENK KATTI
Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde (ŞKM) düzenlenen programa, Gaziantep Vali Yardımcısı Mehmet Taşdöğen, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Şehitkamil Belediye Başkan Vekili Abdulcebbar Özkara, Şehitkamil İlçe Emniyet Müdürü Ali Ergün, Gaziantep İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Metin Karakök, Kilis İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Yemlihan Aksoy ile meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Gaziantep’e gelişinin 80. Yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde ‘Hüsn-ü Seda’ konseri düzenleyen Şehitkamil Belediyesi, Atamızı en sevdiği müziklerle andı. Birbirinden güzel tasavvuf ve Türk Sanat müziğinin icra edildiği programda sanatseverler unutulmaz bir gece yaşadı. Atatürk’ün en sevdiği ezgilerin seslendirildiği konserde zaman zaman vatandaşlarda alkışlarıyla ritim tuttular. Keyifli anların yaşandığı konserde semazenlerin gösterisi renkli görüntüler oluşturdu. Yaklaşık 2 saat süren konser sonunda okunan ilahiler ise gönüllerin pasını sildi.
VALİ YARDIMCISI MEHMET TAŞDÖĞEN’DEN BAŞKAN FADILOĞLU’NA TEŞEKKÜR
Konserin sonunda sanatçılara çiçek takdiminde bulunan Vali Yardımcısı Mehmet Taşdöğen ise, “Hepimizin ihtiyacı olan sosyal ve kültürel faaliyetleri sürekli olarak düzenleyen Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na öncelikle çok teşekkür ediyorum. Belediye başkanımızın Sosyal ve kültürel faaliyetlere verdiği destek gerçekten takdire şayandır. Toplumumuzu bütünleştiren ve bilinçlendiren bu sosyal aktiviteler sürekli yapılınca daha da anlam kazanıyor. Özellikle de Atatürk’ün Gaziantep’e gelişinin 80. Yıldönümü münasebetiyle Hüsn-ü Seda konserinin sanatseverlere sunulması gurur verici bir olay” dedi.
“ATAMIZIN SEVDİĞİ MÜZİKLERİ DİNLEDİK”
Konseri keyifle izlediklerini söyleyen vatandaşlar ise, “Atatürk’ün Gaziantep’e gelişinin 80. Yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Hüsn-ü Seda konseri ile keyifli anlar yaşadık. Atatürk’ün sevdiği müzikleri dinleyerek gururlandık. Bu tür etkinlikleri düzenleyen Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na çok teşekkür ediyoruz” diye konuştular.
Haberler
BAŞKAN YILMAZ’DAN 10 KASIM MESAJI
YILMAZ: “VATANDAŞIMIZIN DERDİ, DERDİMİZDİR”
YILMAZ: “NEREDE İHTİYAÇ VARSA BİZ ORADAYIZ”
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ KASIM AYI MECLİS TOPLANTISI TAMAMLANDI
ŞEHİTKAMİL’DEN CUMHURİYET’İN 102. YILINA ÖZEL ANLAMLI ETKİNLİK
BAŞKAN UMUT YILMAZ’DAN HAYIRSEVERLERE TEŞEKKÜR
ŞEHİTKAMİL’DEN ŞEHİT EYYÜP UĞURLU’YA VEFA
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ KASIM AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI
YILMAZ: “ŞEHİTKAMİL’E DEĞER KATMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
BAŞKAN YILMAZ’DAN EMNİYET MÜDÜRLERİNE ZİYARET