ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ 'AİLE OKULU SEMİNERLERİ'NİN İKİNCİSİ YAPILDI

EVLİLİKTE EN ÇOK YAPILAN HATALAR ANLATILDI

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti Şehitkamil İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kılıç ile çok sayıda vatandaşın katılımıyla Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde (ŞKM) gerçekleşen ‘Aile Okulu Semineri’nde vatandaşlara evlilik konusu anlatıldı. Evlilikte en çok yapılan yanlışları, çiftlerin uyumsuzluklarını ve evliliği bitiren hataları ele alan Psikolog ve Psikoterapist Mehtap ile Sefer Kayaoğlu, verdikleri bilgilerle insanların duygularına tercüman oldular. Yaklaşık 2 saat süren seminerde özellikle kadınlar, anlatılanları pür dikkat dinleyerek mutlu olmanın sırlarını öğrendiler. Anlatılan konulara zaman zaman eşlik eden vatandaşlar, merak ettikleri tüm soruları yönelterek geniş bilgi aldılar.

SEMİNER SAYESİNDE DOĞRU BİLGİLER EDİNDİK”

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na düzenlediği ‘Aile Okulu Seminerleri’nden dolayı teşekkür eden vatandaşlar, “Şehitkamil Belediyemiz sosyal ve kültürel anlamda önemli seminer ve programlar düzenleyerek bizlerin doğru bilgilenmesine vesile oluyor. Özellikle düzenlenen bu Aile Okulu Seminerleri sayesinde çok şey öğrendik. Evlilik hayatımızda bilmeden yaptığımız yanlışların bile bu program ile farkına vardık. Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na böyle önemli ve eğitici seminer düzenlediği için teşekkür ediyoruz. İnşallah bundan sonrada böyle eğitici programlar düzenlemeye devam edilir” dediler.