
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ’NDEN ANLAŞMALI YIKIM
Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın
ÇARPIK KENTLEŞMEYE SON
İlçe genelindeki çarpık yapılaşmanın önüne geçmek amacıyla geniş bir çalışma başlatan Şehitkamil Belediyesi önceki günde Özgürlük Mahallesi 91 nolu sokak üzerinde bulunan sorunlu evin yıkımını gerçekleştirdi.
Özgürlük mahalle muhtarı Ali Ertürk ve mahalle sakinlerinin şikâyeti üzerine mahallede inceleme yapan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, söz konusu evin sahibiyle görüşerek, anlaşmalı olarak yıkılmasını sağladı. Yıkım günü Başkan Yardımcısı Murat Özgüler ve Fen İşleri Müdürü ile birlikte mahalledeki diğer sorunları da inceleyen Başkan Fadıloğlu, çarpık yapılaşmaya kesinlikle müsaade edilmeyeceğini söyledi.
“MODERN BİR GÖRÜNÜM OLUŞTURACAĞIZ”
Özgürlük mahallesindeki evin yıkımını mülk sahibiyle anlaşarak gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Fadıloğlu, “Burada amaç vatandaşımızın yaşamsal alandaki sorunlarını katılımcı bir anlayışla çözmektir. Diğer yandan bu tür çarpık yapılaşmaları ortadan kaldırarak ilçemizin genel görünümü modern bir seviyeye getirmek zorundayız. Bu konuda bize kolaylık sağlayan ev sahibine teşekkür ediyorum ve diğer vatandaşlarımızdan da bu tür olaylarda anlayış bekliyoruz. Söz konusu binanın yıkılmasıyla, Özgürlük Uzay çatılı Pazaryeri çevresi rahatlamış oldu. Burada yaşayan vatandaşlarımız bu sokağı daha rahat kullanabileceklerdir” dedi.
EV SAHİBİNDEN FADILOĞLU’NA TEŞEKKÜR
Yıkımı gerçekleştirilen sorunlu evin sahibi İbrahim Darıcıoğlu, belediyenin kendisini mağdur etmediğini belirterek, “Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür ediyorum. Kendisinin çalışmalarını izliyoruz. Mahallenin sorunun çözerken bizleri de mağdur etmedi. Kendisinden Allah razı olsun” dedi.
MAHALLE MUHTARI DİĞER SORUNLARI DA ANLATTI
Özgürlük Mahalle muhtarı Ali Ertürk ise, uzun yıllardır çözüm bekleyen 91 nolu sokağın, yapılan yıkım çalışmasıyla genişlediğine dikkat çekerek, şunları söyledi;” Belediye başkanımız Rıdvan Fadıloğlu gerçekten duyarlılık gösterdi ve ilettiğimiz bu sorunu kısa sürede çözüme kavuşturdu. Mahallem adına kendisine teşekkür ediyorum” dedi.
Muhtar Ertürk, söz konusu evin yıkımının ardından Başkan Fadıloğlu ve Başkan Yardımcısı Murat Özgüler’e mahalledeki diğer sorunlar hakkında bilgi verdi.
Haberler
BAŞKAN YILMAZ’DAN SEFAŞEHİR’E ZİYARET
ŞEHİTKAMİL’DE BİLİM KAŞİFLERİ ESERLERİNİ SERGİLEDİ
BAŞKAN YILMAZ’DAN MİLLETVEKİLİ TİPİOĞLU VE GÜLER’LE GAZİKENT’E ZİYARET
ŞEHİTKAMİL ANTİKA PAZARI BU HAFTA İKİNCİ KEZ KAPILARINI AÇIYOR
BAŞKAN YILMAZ ZABITA HAFTASI’NI KUTLADI
KADINLARIN ESERİ, ŞEHİTKAMİL’DE GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR
DÜLÜK’TE MUHTEŞEM TANITIM
BAŞKAN YILMAZ’DAN ÖĞRENCİLERE ULAŞIM DESTEĞİ
500 YATAKLI BEYLERBEYİ DEVLET HASTANESİ’NDE İLK KAZMA 2026’DA VURULACAK
ÜRETEN KADINLAR ÇARŞISI KAPILARINI AÇTI