ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ, ARIL MAHALLESİNDE ŞENLİK DÜZENLEDİ

Şehitkamil Belediyesi tarafından Ramazan ayı dolayısıyla yapılan şenliklere yoğun katılım oldu. Her gün farklı bir mahallede gerçekleştirilen etkinlikler, köyden mahalleye dönüşen Arıl’da devam etti. Etkinlikte; tiyatro gösterileri, Hacivat-Karagöz oyunları, animasyon gösterileri ile eğlenceyi doyasıya yaşayan çocuklar, unutamayacakları anlar yaşadı.

Yapılan şenliklerin çocuklar açısından önemline değinen Arıl Mahalle Muhtarı Mustafa Açıcı, “İftardan sonra mahallemiz çocuklarına yönelik Ramazan etkinliği yapıldı. Çocuklar da yapılan gösterilere katıldı. Eğlenceye katılan çocuklar, çok mutlu oldu. Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na bu hizmetinden dolayı çok teşekkür ederiz” dedi.

Şenlikleri organize eden Şehitkamil Belediye Başkanı Fadıloğlu’na teşekkür eden çocuklar, özellikle animasyon gösterilerini beğendiklerini söyledi.