ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ, DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ'NDE MİNİKLERE DOĞAYI SEVDİRDİ
Şehitkamil Belediyesi, 5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında Koru Park’ta 4-6 yaş arası çocuklara yönelik özel bir etkinlik düzenledi.
Doğayı koruma bilincini erken yaşlarda aşılamayı hedefleyen bu etkinlik hem çocuklar hem de aileleri tarafından büyük ilgi gördü. Etkinlikte minik çevre dostları, doğanın güzelliklerini ve sunduğu malzemeleri kullanarak yaratıcılıklarını ortaya koydular.
Çocuklar, çiçek ve yapraklardan taçlar yaparak doğanın renklerini başlarına taç ettiler. Ayrıca, çekirdeklerden balık figürleri ve dil çubukları ile yapraklardan kelebekler yaparak hem el becerilerini geliştirdiler hem de doğayla iç içe olmanın keyfini yaşadılar.
Etkinlik boyunca çocuklar, eğitmenler eşliğinde doğayı keşfederken, çeşitli oyunlar ve aktivitelerle de eğlenceli vakit geçirdiler. Aileler ise çocuklarının doğayla bağ kurmasını keyifle izlediler.
Doğa ile barışık bireyler yetiştirmek amacıyla düzenlenen bu etkinlik, çocukların erken yaşlardan itibaren doğayı tanımaları ve sevmeleri için önemli bir farkındalık oluşturarak, onların çevre bilinciyle büyümelerine katkıda bulundu.
Haberler
ŞEHİTKAMİL’DE KARLA MÜCADELE ARALIKSIZ SÜRÜYOR
ŞEHİTKAMİL’DE CAMİLER İBADETE HAZIR
ŞEHİTKAMİL’DE KAR MESAİSİ
ŞEHİT KAMİL, ŞEHADETİNİN 106. YILINDA DUALARLA ANILDI
ATATÜRK'ÜN GAZİANTEP'E GELİŞİNİN 93. YIL DÖNÜMÜNDE ANLAMLI TURNUVA
BAŞKAN YILMAZ’DAN GÖNÜL ZİYARETİ
YILMAZ’DAN ŞEHİT KAMİL’İ ANMA MESAJI
BAŞKAN YILMAZ’DAN KAR MESAİSİNE ANLAMLI TEŞEKKÜR
BAŞKAN YILMAZ’DAN FIRINLARA SERT UYARI
BAŞKAN YILMAZ ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU