ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ "ELLERDE YEŞEREN UMUTLAR" SERGİSİ AÇILDI

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Şehitkamil Belediyesi Atatürk Kültür ve Spor Merkezi'ndeki serginin açılışına Cumhuriyet Başsavcısı Esat Semerci, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantep Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Osman Metli, Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin, Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Çam ile Belediye Başkan Yardımcıları, İl Genel Meclis Üyeleri, Şehitkamil Belediyesi Meclis Üyeleri, Muhtarlar, kursiyerler ve aileleri ile davetliler katıldı.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından açılış konuşmaları yapıldı. Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Çam, sergiye bakıldığında gerçekten çok ciddi bir emek sarf edilmiş olduğunun görüldüğünü belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Başkan Fadıloğlu; “18 Merkezde, 12 Branşta, Bin 997 Öğrencimiz Sertifika Almaya Hak Kazandı”

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu da yaptığı konuşmada, sosyal belediyecilik anlayışı ile hizmet üretmeye çalıştıklarını kaydederek, "Şehitkamil Belediyesi olarak 18 merkezde, 12 branşta, Bin 997 öğrencimiz sertifika almaya hak kazandı. Bugün burada sembolik olarak bu kursiyerlerimizden sadece bir kaçı sertifikalarını alacak. Sergide çok değişik branşlarda el emeği göz nuru eserler yer alıyor. Emeği geçen tüm kursiyerlerimizi kutluyorum" diye konuştu.

Başkan Fadıloğlu; “Aile Bütçesine Katkı Sağlayacak Faaliyetlere Özen Gösteriyoruz”

Kursları açarken, toplumun önceliklerine yer verdiklerini ifade eden Fadıloğlu, "Aile bütçesine katkı sağlayacak faaliyetlere devam ediyoruz. Mefruşat, altıntel, Antep işi, makine nakışı, alüminyum folyo, takı tasarım, pastacılık, ebru, ahşap boyama, iğne oyacılığı, resim ve kuaförlük aklınıza gelen her dalda çalışmamız var. Şu anda 12 branşta hizmet veriyoruz. Kendi hocalarımız yanında Halk Eğitim Merkezi'nden de destek alıyoruz. Ülkemizin daha iyi noktalara gelebilmesi, üretime katkı sağlamak adına, ben buradan emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Çalışmaların daha fazlasıyla artırılarak devam edeceğini müjdeliyorum" şeklinde konuştu.

Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın ise, hayatta yapılabilecek en güzel faaliyetlerden birisinin eğitim olduğuna dikkat çekerek, "Burada memnuniyet verici bir tablo var, bu tablonun daha da artmasını temenni ediyorum. Son yıllarda belediyelerimiz sosyal hayatın içine girdiler. Kendilerine katkılarından dolayı teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından kursları başarıyla bitiren kursiyerlerden bazılarına sertifikaları verildi. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından protokol üyeleri sergiyi gezdi.