ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ, HALKI BİLİNÇLENDİRMEYE DEVAM EDİYOR

Necip Fazıl Kısakürek Sosyal Tesisi ve Aile Merkezi'nde düzenlenen seminere çok sayıda kursiyer katıldı. Abdulkadir Konukoğlu Anne Çocuk Sağlığı ve Aile Planlaması Merkezi'nden gelen ebe Döne Yıldız ve hemşire Firdevs Yavuz, Üreme Sağlığı ve Aile Planlaması hakkında kursiyerlere bilgiler verdiler. Seminer sonunda, kursiyerlerin soruları da yanıtlandı.

Şehitkamil Belediyesi Aile Merkezleri Koordinatörü Kübra Bozdoğan, amaçlarının kenar mahallelerdeki vatandaşların eğitim seviyelerini artırmak ve genel sağlık sorunları hakkında bilinçlendirmek olduğunu belirterek, "Çeşitli konularda düzenlediğimiz seminerler yanında sosyal tesislerimizde ve aile sağlığı merkezlerimizde kurslar veriyoruz. Ayrıca kursiyerlerden gelen talepler doğrultusunda da çalışmalar yapıyoruz. Yıl boyunca farklı konularda vatandaşlarımızı bilinçlendirmeye devam edeceğiz. Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu'na bize verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz" diye konuştu.