ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ 'KÜÇÜK ŞEYLER' GÖSTERİSİNE EV SAHİPLİĞİ YAPTI

BİNLERCE KİŞİ GÖSTERİYİ İZLEMEK İÇİN SALONA AKIN ETTİ

 

Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde (ŞKM) düzenlenen gösteriye, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, eşi Emine Aydın, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve eşi Seval Fadıloğlu ile binlerce vatandaş katıldı.

 

Prof. Dr. Üstün Dökmen’in hazırlayıp sunduğu ‘Küçük Şeyler’ adlı programa yoğun ilgi gösteren vatandaşlar gösteriyi izleyebilmek için adeta birbirleriyle yarıştı. Bin 70 kişilik büyük salona akın eden vatandaşların dışında salona gelen yüzlerce kişi de rezervasyon yaptırmadığı için ayakta kaldı. Şehitkamil Belediyesi görevlileri, ayakta kalan ve salona sığmayan vatandaşların programı izlemesi amacıyla diğer salonlara sinevizyon aracılığıyla görüntü verdi. Aynı anda binlerce vatandaşın izlediği programda Prof. Dr. Üstün Dökmen, küçük konuların büyük problemler haline getirilmemesini, eşlerin birbirlerine daima anlayış içinde olmasını, hoşgörü ve saygının elden bırakılmaması gibi konuları anlattı. Dökmen’in anlattığı konuları skeçlerle gösteri haline getiren tiyatro oyuncuları da programa renk kattı. Yaklaşık iki buçuk saat süren gösteriyi pür dikkat izleyen vatandaşlar,  program sonunda Prof. Dr. Dökmen ve ekibini ayakta alkışladılar.

 

444 27 02 NUMARALI TELEFONDAN REZERVASYON YAPILMASI RİCA OLUNUR

 

Gösterinin ardından sahneye çıkarak Prof. Dr. Dökmen’e, teşekkür eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, çiçek takdiminde bulundu. Bu tür sosyal ve kültürel faaliyetleri önemsediklerini söyleyen Başkan Fadıloğlu, “Şehitkamil Belediyesi olarak vatandaşlarımızın sosyal ve kültürel aktivitelerini güçlendirmek adına çeşitli programlar düzenliyoruz. Prof. Dr. Üstün Dökmen hocamızın programına yoğun ilgi gösterildi. Büyük salonumuz bile yetersiz kaldı. Siz değerli vatandaşlarımızdan programlara katılmak istediğiniz zaman 444 2702 numaralı telefonlardan arayarak rezervasyon yaptırmanızı rica ediyoruz. Aksi takdirde rezervasyon yaptıran vatandaşlarımız mağdur oluyor. Bizlere bu güzel geceyi yaşatan Üstün Dökmen hocamıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

“ÇOK GÜZEL BİR GÖSTERİ OLDU”

 

Gösteriden memnun kaldıklarını ifade eden vatandaşlar ise, “Şehitkamil Belediyesi’nin organizasyonunda gerçekleşen program son derece güzel geçti. Gösteriye büyük bir ilgi oldu. Bizlerde gösteriyi izlemek için erken saatlerde salona geldik. Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na gösteriyi düzenlediği için teşekkür ediyoruz” diye konuştular.