ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ'NDEN "AŞK'A 103 ADIM" ADLI TİYATRO GÖSTERİSİ

Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen tiyatro gösterisi vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. Salonu dolduran vatandaşlar konusu aşk ve evlilik olan tiyatro gösterisini dikkatli bir şekilde izledi. Gösteride oyuncuların sergilediği sahne performansı ile yapılan espriler vatandaşın beğenisini topladı.

Gösteri sonunda sahneye çıkan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, oyunculara çiçek takdim etti. Tiyatro gösterisini son derece güzel bulduğunu ifade eden Başkan Fadıloğlu, “Oyuncularımıza şehrimize geldikleri için öncelikle teşekkür ederim. Güzel bir gösteriydi. Bizlerde beğenerek izledik. Onları bu başarılı performanslarından dolayı tebrik ederim” dedi.

 

Şehitkamil Belediyesi’nin sürekli olarak kültürel etkinliklere ev sahipliği yaptığını söyleyerek memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar ise, tiyatro gösterisini ilgiyle izlediklerini ifade ettiler.

 

“Aşk’a 103 Adım” adı tiyatro gösterisini uyarlayan ve yöneten Nedim Saban, oyuncular Özge Özberk, Umran Ertok, Bülent Seyran, Koray Kurt ve Suna Keskin, gösteri sonunda vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.