.jpg)
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ'NDEN "AŞK'A 103 ADIM" ADLI TİYATRO GÖSTERİSİ
Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen tiyatro gösterisi vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. Salonu dolduran vatandaşlar konusu aşk ve evlilik olan tiyatro gösterisini dikkatli bir şekilde izledi. Gösteride oyuncuların sergilediği sahne performansı ile yapılan espriler vatandaşın beğenisini topladı.
Gösteri sonunda sahneye çıkan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, oyunculara çiçek takdim etti. Tiyatro gösterisini son derece güzel bulduğunu ifade eden Başkan Fadıloğlu, “Oyuncularımıza şehrimize geldikleri için öncelikle teşekkür ederim. Güzel bir gösteriydi. Bizlerde beğenerek izledik. Onları bu başarılı performanslarından dolayı tebrik ederim” dedi.
Şehitkamil Belediyesi’nin sürekli olarak kültürel etkinliklere ev sahipliği yaptığını söyleyerek memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar ise, tiyatro gösterisini ilgiyle izlediklerini ifade ettiler.
“Aşk’a 103 Adım” adı tiyatro gösterisini uyarlayan ve yöneten Nedim Saban, oyuncular Özge Özberk, Umran Ertok, Bülent Seyran, Koray Kurt ve Suna Keskin, gösteri sonunda vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.
Haberler
ŞEHİTKAMİL’DE 23 NİSAN COŞKUYLA KUTLANDI
BAŞKAN YILMAZ’DAN 23 NİSAN MESAJI
BAŞKAN YILMAZ, BİR GÜNDE 4 MAHALLE ZİYARET ETTİ
BAŞKAN YILMAZ’A MİTİNG GİBİ KARŞILAMA
BAŞKAN YILMAZ’DAN UMUT MAHALLESİ'NE ÇİFTE MÜJDE
ŞEHİTKAMİL’DEN YENİ MESİRE ALANI
BAŞKAN YILMAZ VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ
BAŞKAN YILMAZ PROJELERİ YERİNDE İNCELEDİ
BAŞKAN YILMAZ’DAN KURUM İÇİ ZİYARETLER
BAŞKAN YILMAZ’DAN POLİS HAFTASI MESAJI