ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ'NDEN "DAMA TURNUVASI"

TURNUVAYA 100’ÜN ÜZERİNDE SPORCU KATILACAK

Şehitkamil Belediyesi ve M1 Merkez işbirliği içerisinde 24 Kasım tarihinde düzenlenecek olan dama turnuvasına Gaziantep, Kilis, Adıyaman, Osmaniye, Şanlıurfa’dan gelecek olan sporcularla birlikte 100 lisanslı sporcu katılacak. Açık kategoride yapılacak olan turnuvaya, 15 yaş üzerindeki herkes katılabilecek. Turnuvada yarışacak öğretmenlerden ilk 10’da dereceye girenlere sürpriz ödüller verilecek. Ayrıca turnuvada ilk 4’te dereceye giren oyunculara ise, M1 Merkezde kullanabilecekleri çeşitli meblağlarda hediye çekleri ve ilk üç dereceye giren sporculara kupa takdim edilecektir. Turnuvan 24 Kasım 2013 Pazar günü M1 Merkez binasında saat: 10.15’te start alacak ve yine aynı gün yapılacak final müsabakalarıyla son bulacak.