ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ'NDEN "LİDER ÖĞRETMENLER SEMİNERİ"

ÖĞRETMENLERDEN SEMİNERE YOĞUN İLGİ

Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde (ŞKM) düzenlenen seminere Kişisel Gelişim Uzmanı Psikolog Metin Çınaroğlu konuşmacı olarak yer alırken, çok sayıda öğretmen katılım gösterdi. Gerçekleştirilen ‘Lider Öğretmenler’ seminerinde, öğretmen ve yöneticilerin mesleki gelişimlerine yönelik etkili iletişim, sınıf yönetimi ve ölçme değerlendirme gibi konular anlatıldı.  Seminerde, öğretmenlerin kişisel ve mesleki gelişimlerine katkı sağlamaları amaçlandı. Seminer sonunda Kişisel Gelişim Uzmanı Psikolog Metin Çınaroğlu, öğretmenlerin sorularını da yanıtladı. Seminer sonrası açıklamada bulunan Çınaroğlu; “Şehitkamil Belediyemizin organizasyonuyla öğretmenlerimizle birlikte harika bir seminer gerçekleştirdik. Bunun için Şehitkamil Belediyemize teşekkür ediyorum. Seminerimizin amacı, öğretmenlerimizin kendi hedeflerini belirlemek ve utkularını biraz olsun arttırmaktı. Bu süreçte de onların gözlerinden ve bakış açısından bunu başardığımızı düşünüyorum. Bunun içinde Gaziantep’te olmanın, öğretmenlerimizle birlikte olmanın mutluluğunu yaşadık. Bugün öğretmenlerimizde çok büyük katılım gösterdi. Bu konuda öğretmenlerimizin çok ilgili olduğunu düşünüyorum. Bizi dinlemeye gelen tüm öğretmenlerimize de ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.