ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ'NDEN BAHAR ŞENLİĞİ

PİKNİK FESTİVAL HAVASINDA GEÇTİ

Geleneksel hale getirilen ‘Hıdırellez Bahar Şenlikleri’ bu yılda Dülük Tabiat Park’ta coşkulu bir şekilde kutlandı. Şehitkamil Belediyesi’ne bağlı sosyal tesislerde eğitim gören kursiyerler ile ailelerine yönelik gerçekleştirilen piknik, festival havasında geçti. Yerel sanatçıların sahne aldığı piknikte kursiyerler gönüllerince eğlendi. Hareketli parçalara eşlik ederek çeşitli figürler sergileyen kursiyerler halaylarla programı daha da renklendirdi. Etkinliğe katılan çocuklar ise palyaço ve animatörlerin yaptığı gösterilerle keyifli anlar yaşadılar. Piknik alanına gelerek kursiyerleri ve ailelerini tek tek selamlayan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na özellikle çocuklar yoğun ilgi gösterdi. Çocuklarla tek tek hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Fadıloğlu, kursiyerlerin sorunlarını da dinledi. Başkan Fadıloğlu’nun alana gelmesiyle birlikte yağlı köfte yarışmasına başlayan aile merkezi kursiyerleri, yaptıkları köfteleri sergilediler. Kursiyerlerin yaptığı köftelerden tek tek tadarak not veren Başkan Fadıloğlu, köfte yarışmasında dereceye giren kursiyerlere çeşitli hediyeler takdim etti.

KURSİYERLER BAŞKAN FADILOĞLU’NA TEŞEKKÜ ETTİ

Piknik programının çok güzel geçtiğini söyleyen kursiyerler, “Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na bizleri unutmayarak böylesine güzel bir etkinlik düzenlediği için teşekkür ediyoruz. Bahar şenliğini bir festival havasında geçirmek hepimizi son derece mutlu etti. Burada yapılan organizasyon tek kelimeyle muhteşem olmuş. Katılımda yoğundu. Bizlerde ailelerimizle birlikte doyasıya eğlendik. Bu tür etkinliklerin sürekli olarak yapılmasını istiyoruz” dediler.