ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ'NDEN BAYAT EKMEĞE TAZE UMUT

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Sosyal Belediyecilik alanında bir çok farklılık yaratan Şehitkamil Belediyesi uyguladığı hizmetlerle vatandaşın takdirini kazanmaya devam ediyor.

Her gün değişik mahalleleri dolaşıp bayat ekmek toplayan Şehitkamil Belediyesi ekmek toplama aracı aylık ortalama 3 ton bayat ekmeği hayvanlara yem olarak veriyor.

Sabah 06:00 ile 15:00 saatleri arasında Pazartesi; Atatürk, Pancarlı, Osmangazi ve Güvenevler Mahalleleri Salı; Fatih, Emek, Gazi, Sarıgüllük, Değirmiçem, Budak, Mücahitler, İncilipınar, Yaprak ve Çakmak Mahalleleri Çarşamba; Karşıyaka Bölgesi Perşembe; Çıksorut Bölgesi Cuma; Gazikent, Belkız, Burak ve Atakent Mahalleleri Cumartesi; Küsket Sanayi ve Anaartel turlaması yaparak vatandaşların çöp konteynırlarının yanlarına bıraktıkları veya evlerinde, işyerlerinde biriktirdikleri bayat ekmekleri toplayıp hayvanat bahçesine ve hayvan barınağına veriyorlar.

Bayat ekmek toplama aracını gören vatandaşlar uygulama karşısında teşekkürlerini dile getirerek, “ böyle bir uygulama başlattıkları için Şehitkamil Belediyesine teşekkür ediyoruz. Evlerimizde ve işyerlerimizde haliyle bayat ekmek kalıyordu. Çöpe atmak istemiyoruz. Ama maalesef mecburiyetten yeri geldiği zaman atıyorduk. Böyle bir israfı önlediği için Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” dediler.