ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ'NDEN BAYAT EKMEĞE TAZE UMUT
Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın
Sosyal Belediyecilik alanında bir çok farklılık yaratan Şehitkamil Belediyesi uyguladığı hizmetlerle vatandaşın takdirini kazanmaya devam ediyor.
Her gün değişik mahalleleri dolaşıp bayat ekmek toplayan Şehitkamil Belediyesi ekmek toplama aracı aylık ortalama 3 ton bayat ekmeği hayvanlara yem olarak veriyor.
Sabah 06:00 ile 15:00 saatleri arasında Pazartesi; Atatürk, Pancarlı, Osmangazi ve Güvenevler Mahalleleri Salı; Fatih, Emek, Gazi, Sarıgüllük, Değirmiçem, Budak, Mücahitler, İncilipınar, Yaprak ve Çakmak Mahalleleri Çarşamba; Karşıyaka Bölgesi Perşembe; Çıksorut Bölgesi Cuma; Gazikent, Belkız, Burak ve Atakent Mahalleleri Cumartesi; Küsket Sanayi ve Anaartel turlaması yaparak vatandaşların çöp konteynırlarının yanlarına bıraktıkları veya evlerinde, işyerlerinde biriktirdikleri bayat ekmekleri toplayıp hayvanat bahçesine ve hayvan barınağına veriyorlar.
Bayat ekmek toplama aracını gören vatandaşlar uygulama karşısında teşekkürlerini dile getirerek, “ böyle bir uygulama başlattıkları için Şehitkamil Belediyesine teşekkür ediyoruz. Evlerimizde ve işyerlerimizde haliyle bayat ekmek kalıyordu. Çöpe atmak istemiyoruz. Ama maalesef mecburiyetten yeri geldiği zaman atıyorduk. Böyle bir israfı önlediği için Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” dediler.
Haberler
ŞEHİTKAMİL’DEN CUMHURİYET’İN 102. YILINA ÖZEL ANLAMLI ETKİNLİK
BAŞKAN UMUT YILMAZ’DAN HAYIRSEVERLERE TEŞEKKÜR
ŞEHİTKAMİL’DEN ŞEHİT EYYÜP UĞURLU’YA VEFA
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ KASIM AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI
YILMAZ: “ŞEHİTKAMİL’E DEĞER KATMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
BAŞKAN YILMAZ’DAN EMNİYET MÜDÜRLERİNE ZİYARET
AGRO PARK BİNLERCE ZİYARETÇİYİ AĞIRLADI
ŞEHİTKAMİL’DEN GÖRKEMLİ 29 EKİM KUTLAMASI
DÜLÜK’TE TARİH, SANAT VE MODA İLE BULUŞTU
ŞEHİTKAMİL’DE, KULAÇLAR CUMHURİYET İÇİN ATILDI