ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ'NDEN ÇOCUKLARA KARNE HEDİYESİ

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


BİR MİLYON BEDAVA BİLET ÖĞRENCİLERİ BEKLİYOR

Gaziantep’te yaşanan eğitim sorununa çözüm getirebilmek adına birçok projeye imza atan ve sık sık okul ziyaretleri yapan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, öğrenciler için güzel bir karne hediyesi hazırladı. Şehitkamil Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, M1 Alışveriş Merkezi ve Kılıç Lunapark ortaklaşa düzenledikleri organizasyonla Gaziantep’te köy okulları da dahil olmak üzere eğitim gren öğrencilere lunapark eğlence bileti dağıtıyor.

AYRIM GÖZETMEKSİZİN TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE ARMAĞAN OLSUN

Eğitim gören çocukların derslerine ne kadar ilgili olmaları gerekiyorsa bir o kadar da sosyal faaliyetlerde bulunulması gerektiğine inandıklarını belirten Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu; “İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzle her zaman birlikte çalışıyoruz. Memleketimizin öncelik meselesinin eğitim olduğunu hiçbir zaman unutmuyoruz. Okulların kapanması ile birlikte karne hediyesi olarak M1 Alışveriş Merkezi bahçesi içerisinde Kılıç Lunaparkında çocuklarımıza en az iki oyuncağa binebilecek şekilde bilet hediye ediyoruz. Hiçbir şekilde ayrım gözetmeksizin Şahinbey’de oturan, köyde oturan, köy olan mahallelerde oturan ve tüm ilçelerde dahil olmak üzere 454 bin öğrencimize 2’şer adet yaklaşık 1 milyon adet bilet teslim ediyoruz. Bunun dağıtımı ile ilgili olarak Milli Eğitim Müdürümüz bize yardımcı olacak. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

BELEDİYEMİZ TARAFINDAN GÜZEL DÜŞÜNÜLMÜŞ BİR PROJE

Şehitkamil Belediyesi öncülüğünde gerçekleşen ve öğrencilere karne hediyesi olacak bu projeden dolayı mutlu olduğunu dile getiren İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin; “ Bizlere yaklaşık bir milyon tane bilet verilecek. Biz bu biletleri öğrencilerimize dağıtacağız. Öğrencilerimiz bu biletlerle gönüllerince vakit geçirecekler. Bu vesile ile bu güzel düşüncelerinden dolayı öncelikle Şehitkamil Belediyemize ve M1 Alışveriş Merkezi ve Kılıç Lunapark işletmecilerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

ÇOCUKLARA EN GÜZEL KARNE HEDİYESİ

Çocuklara en güzel karne hediyesinin lunaparkta eğlenmek olduğunu düşünen M1 Gaziantep Alışveriş Merkezi Genel Müdürü Mehmet Barın; “Çocuklar yaz tatillerinde moral ve motivasyonları yerinde girsin diye bütün imkanları seferber ettik. Şehitkamil Belediyesi ve Kılıç Lunaparkı ile birlikte böyle bir projeye imza attık. Tüm çocuklarımızı okulların kapanması ile birlikte eğlenceli günler bekliyor” dedi.

ÇOCUKLARIMIZI LUNAPARKIMIZA BEKLİYORUZ

Kılıç Lunapark sahibi Nuri Kılıç ise; “ Ailelerin ve çocukların gönül rahatlığı ile gelebileceği modern bir lunapark kurduk. Şehitkamil Belediyemizin ve M1 Alışveriş Merkezinin katkılarıyla öğrencilerimiz burada güzel vakit geçirecekler. Tüm öğrencilerimiz okulların kapanması ile birlikte buraya bekliyoruz” dedi.