ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ'NDEN ÇOCUKLARA SİNEMA KEYFİ

Çıksorut Mahallesi’nde oturan ve Etüt Eğitim Merkezlerinde SBS sınavına hazırlanan 200 öğrenci, üç boyutlu olarak bilgisayar animasyonlu ‘Ayı Yogi’ filmini izleme imkanı buldular. Hayatlarında ilk defa sinema keyfi yaşayan çocukların mutluluğu gözlerinden okundu. Etüt Eğitim Merkezi’ndeki 4 öğretmen ve proje koordinatörü gözetmenliğinde gerçekleşen aktiviteyle, çocukların çevreyi tanıması ve öğrenmesi, sosyal etkinliklerinin arttırılması, çocukların hayal güçlerini geliştirerek, kişisel gelişimlerine yardımcı olması hedefleniyor. Filmi kahkahalarla izleyen çocuklar unutulmaz bir gün yaşadıklarını söyleyerek, “Bu güzel imkanı bize sağlayan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na ve belediye yetkililerine çok teşekkür ediyoruz” dediler.