ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ'NDEN DÖRT MEVSİM EĞİTİM

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Dershaneye gitme imkânı olmayan dar gelirli ailelerin çocukları için hizmet veren etüt merkezlerinde öğrenciler, hem SBS’ye hazırlanıyor, hem de okuldaki başarısız oldukları dersleri pekiştirebiliyorlar.
Şehitkamil Belediyesi’nin Merveşehir başak konakları sosyal tesisi, etüt eğitim merkezlerinde ücretsiz SBS’ye hazırlık başta olmak üzere, 350 Öğrenciye Matematik, Fen Bilgisi, Sosyal Bilimler, Bilgisayar, ve İngilizce dersleri gibi konularda uzman öğretmenlerce eğitim veriliyor.

KLASİK DERSHANE MANTIĞI YOK

Konuyla ilgili bilgi veren Başak konakları sosyal tesisi etüt eğitim merkezi sosyal bilgiler öğretmeni Yusuf Akpınar, çocukların eğitimi, manevi eğitimi ve arkadaşlık ilişkileri gibi her konuda çocukları eğittiklerini söyledi. Akpınar; “Burası dershane ortamından farksız. Aynı standartlarda diye biliriz. 6. Sınıflara 7. Sınıflara destek 7. Sınıflara ise 8. Sınıflara destek dersleri veriliyor. Bu sayede SBS’de yüzde 80-90 başarı yakaladık. Öğrencilerimizin eğitim gördüğü tesislerimiz modern bir yapıya sahip. Hijyen başta olmak üzere sınıflarımızda klima ve prodüksiyon cihazlarımız mevcuttur” dedi.

ÇOCUKLARIMIZIN SOSYAL YÖNLERİNİ GELİŞTİRİYORUZ

Çocuklara eğitimin yanı sıra sosyal yönünün gelişmesi içinde çaba gösterdiklerine değinen Yusuf Akpınar; “Okul Eğitim derslerimizin yanı sıra çocukların sosyal yönünün gelişmesi amacıyla öğrencilerimizi, Kale, Müze, Hayvanat Bahçesi gibi yerlere götürüyor çocukların hem eğlenmelerini hem ise sosyal yönlerinin gelişmelerini sağlıyoruz. Bu imkanları bize sağlayan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve Şehitkamil Belediyesi yetkililerine teşekkür ediyorum” dedi.

BURADA ÇOK MUTLUYUZ

Böyle güzel bir mekanda eğitim gördükleri için çok mutlu olduklarını dile getirin öğrenciler ise, burası çok güzel bir yer. Eğitim veren öğretmenlerimiz konuları ve dersleri çok iyi anlatıyorlar. Görmediğimiz mekanları ve yerleri görüyoruz. Okulda aldığım eğitim ve bura da aldığım eğitim başarımızın üzerine başarı katıyor. Öğretmenlerimize ve Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum dediler.