ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ'NDEN FATİH PROJESİ'NE DESTEK

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Programa Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Servet Özdemir, General Mobile Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Necati Genç ve akıllı tahta fatih proje sorumlusu Pınar Uygun katıldı.

İLERİ TEKNOLOJİYİ ÇOCUKLARIMIZA BENİMSETMELİYİZ

Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın yaptığı konuşmada; “ Eğitim sevgi gibi paylaşıldıkça çoğalan bir şeydir. Fakat özel ilgi ve alaka gösterilmediğinde de kaçan bir şeydir. O yüzden bilgiye ulaşmada bize zaman kazandıracak ileri seviye teknolojileri kullanmamız gerekmektedir. Bu anlamda Fatih projesi okullarımız ve çocuklarımız için çok önemli bir projedir. İnanıyorum ki ileri dönemlerde yeni çıkan teknolojilerle birlikte çocuklarımız bunlardan rahatlıkla faydalanacak ve ihtiyaçları olan bilgiye daha çabuk ulaşacaklardır” dedi.

EĞİTİMİNDE YENİ BİR DÖNEMİN KAPILARI ARALANIYOR

Türk eğitim tarihinin tablet bilgisayarların devreye girmesiyle birlikte yeni bir dönemin kapılarının aralandığını ifade eden Başkan Fadıloğlu; “Eğitim öğretim hayatına elimizdeki tüm imkanlarla destek olma gayretindeyiz. Ama şundan eminiz ki Fatih projesiyle okullarımız ve çocuklarımız bilgiye çağın ötesinde erişebilecek ve dünya sahnesinde hakkettiğimiz yeri bize müjdeleyeceklerdir. Dünyanın en ileri teknolojilerini üreten ülkelerin bile cesaret edemediği bir proje, adım adım hayata geçmektedir. Çocuklarımızın tablet bilgisayarlar üzerinden eğitim almaları, bu alanda gerçek bir devrim niteliğindedir. İnanıyorum ki bu proje, yaşadığımız yüzyılın en önemli projelerinden biri olarak küresel rekabette bizi daha yukarılara taşıyacak. Yarın kesinlikle bugünkünden daha güçlü daha barış ve bilgi üreten bir ülkede yaşayacağız” dedi.