ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ'NDEN GAZİKENT'E İMAM HATİP LİSESİ İLE YURT

GAZİKENT MAHALLESİ’NE 33 DERSLİKLİ İMAM HATİP LİSESİ İLE 240 KİŞİLİK YURT

Sosyal belediyecilik alanında sürekli ilkleri yaşatan Başkan Fadıloğlu, nüfus artışı sebebiyle hızla büyüyen Gazikent bölgesinde İmam Hatip Lisesi ihtiyacını karşılamak için yaklaşık 1 ay önce inşaat çalışmalarına başlattıklarını belirtti. Lise ile birlikte 240 kişilik yurt yapımına da başlandığını dile getiren Başkan Fadıloğlu, inşaat çalışmalarının 1 yıl içinde biteceğini ifade etti. İnşaat çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Fadıloğlu, yetkililerden bilgi alarak projede yer alan detayları kontrol etti. Projelerin nitelikli ve kullanışlı olmasına özen gösteren Başkan Fadıloğlu, insanlara kaliteli yaşam alanları sunmak adına çalışmalarını sürdüreceklerini kaydetti.

“TAAHHÜT ETTİĞİMİZ GİBİ İLÇEMİZE İKİ ADET OKUL YAPTIRIYORUZ”

Gazikent Mahallesi’nde yapımına başlanan 33 derslikli İmam Hatip Lisesi ile yurt inşaatının hızlı bir şekilde devam ettiğini vurgulayan Başkan Fadıloğlu, “Şehitkamil Belediyesi olarak taahhüt ettiğimiz 33 derslikli iki okuldan ikincisini Gazikent’te birincisini ise Seyrantepe’de yapıyoruz. Şuanda burada yapılan inşaatımız 33 derslikli bir İmam Hatip Lisesi ile 240 kişilik yurt. Hem pansiyonu hem de okul binasıyla birlikte inşallah 1 yıl içinde milletimizin hizmetine sunmuş olacağız. Gazikent çok yoğun bir nüfusu barındıran bir bölge. Bildiğiniz gibi zaten 660 konut biz yapıyoruz. Şuanda da yoğun nüfus yaşıyor. Bu bölgenin ihtiyacı olan İmam Hatip Lisesi’ni burada hayata geçiriyoruz. Yaklaşık 1 ay önce inşaat çalışmaları başladı ve çalışmalar çok hızlı bir şekilde devam ediyor. İnşallah zamanında milli eğitime teslim etmiş olacağız” dedi.