ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ'NDEN GAZİLERE ÇANAKKALE GEZİSİ

GAZİLER BEŞ GÜN ÇANAKKALE’DE GEZECEK

Geçtiğimiz günlerde Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na ziyarette bulunarak Çanakkale gezisi tertip edilmesi konusunda istekte bulunan Türkiye Gaziler Vakfı Gaziantep Şubesi taleplerine olumlu yanıt aldı. Beş gün sürecek olan gezi için Şehitkamil Belediyesi tarafından tahsis edilen araç gazilerimizi Çanakkale’ye götürmek üzere Belediye binasının önünden hareket etti.

DESTEĞİNDEN DOLAYI BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ

Türkiye Gaziler Vakfı Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Yeter; “ Geçtiğimiz günlerde heyet olarak Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na bir ziyaret gerçekleştirmiştik. Bu ziyaretimizde başkanımıza hem yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ettik. Hem de Çanakkale’yi görmeyen çocuklarımızı ailelerimizi ve gazilerimizi Çanakkale’ye götürmek istedik. Sağolsun Başkanımız talebimizi geri çevirmedi. Bizlere gezi için bir otobüs tahsis etti. Bu sayede biz de 5 gün sürecek olan gezide Çanakkale şehitlerimizi ziyarete gidiyoruz. Bize bu imkanı sağlayan Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür ediyoruz” dedi.

Gaziler ve aileleri Şehitkamil Belediyesi önünde Başkan Fadıloğlu ile hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra Çanakkale’ye hareket etti.