ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ'NDEN KAR YAĞIŞINA ANINDA MÜDAHALE

ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ EKİPLERİ ÇALIŞMALARINI ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR

 

Önceki gece yağmurla karışık yağmaya başlayan kar sabaha kadar etkisini göstererek kenti adeta beyaza bürüdü. Kar yağışına günler öncesinden hazırlanan Şehitkamil Belediyesi, gece yollarda tutan kara anında müdahale etti. İş makineleriyle ilçedeki tüm yolları temizleyen Şehitkamil Belediyesi ekipleri, daha sonra sürücülerin kardan dolayı kayganlaşan yolda kaza yapmamaları için tuzlama çalışmasında bulundular. Şehitkamil Belediyesi’nin kar yağışına hazırlıklı olması ve anında müdahalede bulunması herkesin takdirini topladı.

 

“İŞ MAKİNELERİMİZ VE EKİPLERİMİZ İLE BİRLİKTE KAR YAĞIŞINA HAZIRIZ”

 

Kar yağışı nedeniyle yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, vatandaşların ve sürücülerin mağdur olmamaları için kar yağışına anında müdahale ettiklerini söyledi. İş makinelerinin ve ekiplerin gece boyunca aralıksız olarak çalıştığını belirten Başkan Fadıloğlu, “Kar yağışı için tüm hazırlıklarımız tamam. Özellikle tuz stoklarımızı hallettik. İş makinelerimizin çalışma planlamasını yaptık. Olası bir durum söz konusu olduğunda Büyükşehir Belediyesi ile diğer ilçe belediyelerimizle birlikte hepsini bir havuz yapıp belirli noktalara göndereceğiz. Çünkü, şehrimiz baya bir yüz ölçümüne sahiptir. Bunu bir belediyenin tek kendi imkanlarıyla karşılaması söz konusu değil. Kar yağışı bu şekilde devam ederse, planlamamızı yaptık. İş makinelerimiz, dozerlerimiz, kepçelerimiz ve ekiplerimiz yağışa hazır. İnşallah bir sorun olmadan yağışları atlatırız” dedi.

 

“ŞEHİTKAMİL BELEDİYEMİZ KAR YAĞIŞINA ANINDA MÜDAHALE ETTİ”

 

Kar yağışına anında müdahale ederek sürücü ve yayaların mağduriyetini giderdiği için Şehitkamil Belediyesi’ne teşekkür eden vatandaşlar, “Şehitkamil Belediyesi gece etkili olan kar yağışına anında iş makineleriyle müdahale ederek yolları temizlemeye başladı. Sabaha kadar devam eden kar yağışı nedeniyle dolan yollar yine ekipler tarafından temizleniyor. Bizleri mağdur etmemek için aralıksız olarak çalışan Şehitkamil Belediyesi’ne çok teşekkür ediyoruz. Çalışmaları yerinde inceleyerek hızlandıran Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’ndan Allah razı olsun” diye konuştular.