ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ'NDEN KURAN KURSU ÖĞRENCİLERİNE PİKNİK

Düllük Baba Tabiat Parkında düzenlenen piknik şölenine Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Kur’an-ı Kerim hocaları, kurs öğrencileri ve velileri katıldı. Kurs öğrencileri ve velileri, Şehitkamil Belediyesi tarafından yaptırılan yemeklerden alarak pikniklerini yaptılar. Yemeklerini yiyen çocuklar palyaço eşliğinden gönüllerince eğlendiler. Kursun ilahı grubu ekibi ise bir birinden güzel ilahiler okuyarak, katılımcılara unutulmaz bir gün yaşattı. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, tek tek masaları gezerek, pikniğe katılan ailelere teşekkürlerini iletti.

Bugün farklı bir piknik düzenlediklerini ifade eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Bu piknik Milli Eğitim Müdürlüğü, Gaziantep İl Müftülüğü ve Şehitkamil Belediyesinin de destekleriyle Karşıyaka Mahallesi’nde bulunan Şahinbey İlköğretim Okulunda yaz dönemi içerisinde Kur’an-ı Kerim kursu gören bin 600 talebemiz vardı. Bu talebelerimiz ile artık dönemin sonuna yaklaştık. Bu nedenle bir piknik yapmayı planladık. Çocuklarımız ile birlikte hem çocuklarımızın sosyal aktivitelerini de ön plana çıkarabilmek adına böyle bir çalışma yaptık. Çocuklarımızla birlikte bugün eğlendik, onlara yemek ikram ettik. Amacımız çocuklarımızın akademik başarılarının yanı sıra hem manevi dini bilgileri alması, diğer yandan de sosyal aktivitelerini geliştirmesidir. Eğitimin her zaman yanında olduğumuzu her zaman ifade ediyoruz. Bu konuda destek veren Müftülüğümüze, Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Yapılan konuşmanın ardından kurs öğrencileri gönüllerince eğlenmeye devam etti.