ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ'NDEN KUTLU DOĞUM ETKİNLİĞİ

İKİ CİHAN SERVERİ EFENDİMİZ’İN (SAV) HAYATI ANLATILDI

 Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde (ŞKM) gerçekleşen programa, Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kur’an tilaveti ile başlayan program Hüsnü Seda Topluluğu’nun tasavvuf müziği ile devam etti. Kalpleri dinlendiren ve huzura vardıran tasavvuf müziğinin ardından Prof. Dr. Mehmet Emin Ay, ‘Hz. Muhammed (SAV) ve İnsan Onuru’ konulu sunum gerçekleştirdi. Yüzlerce vatandaşa Hz. Muhammed’in hayatından kesitler anlatan Ay, önemli konulara dikkat çekti. 

 BU TÜR PROGRAMLAR MANEVİ AÇIDAN ÇOK ÖNEMLİ

 Programda bir konuşma yapan Ay, bu tür organizasyonların önemli olduğunu dile getirerek, “Şehitkamil Belediyesi tarafından düzenlenen bu program manevi açıdan çok önemlidir. Kendileri böylesine güzel bir salonu bize tahsis ettiler. Bu güzel salon sizin gibi gönlü Peygamber aşkı ile dolu kardeşlerimiz ile doldu. Ama güzel olan bir taraf daha var. O da, bu akşam vatandaşımız ile devletimiz yine her zaman olduğu gibi bir araya geldi. Aramızda bizleri yöneten, bizlerin derdi ile dertlenen, sıkıntılarımızı çözen gönüllerindeki şefkat ile bizlere el uzatan, dualar isteyen çok değerli kaymakamlarımız var. Onlar da peygamber Efendimiz (SAV) adına düzenlenen bu programa iştirak etmekle, gönüllerindeki peygamber sevgisini ortaya koyarken, bizlerden dua almak, bizlere dua etmek gibi bir güzellikle de karşımızda duruyorlar” dedi.

 Konuşmasını tamamlayan Mehmet Emin Ay’a çiçek takdim eden Şehitkamil Belediye

Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, çok değerli bilgiler paylaştığı için teşekkür etti.