ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ'NDEN MUHTARLARA BİLGİSAYAR VE YAZICI DESTEĞİ

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Şehitkamil Belediyesi Konferans Salonu’nda düzenlenen ‘Bilgisayar Dağıtım Töreni’ne, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Doç. Dr. Hüseyin Çelik, Ak Parti İl Başkanı Ahmet Uzer, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, İl Genel Meclis Başkanı Menderes Karaduman, İl Özel İdare Sekreteri Cafer Yılmaz, Şehitkamil Belediyesi Başkan Yardımcıları, Ak Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Memik Terlemez, Türkiye Muhtarlar Federasyonu Başkan Yardımcısı Ökkeş Titiz, İl Genel Meclis Üyeleri, Şehitkamil Meclis Üyeleri ve çok sayıda muhtar ve aileleri katıldı.

Program saygı duruşunda durulmasının ve İstiklal Marşı’nın okunulmasıyla başladı. Programın açılış konuşmasını yapan Şehitkamil Muhtarlar Derneği Başkanı ve Yeşilova Mahalle Muhtarı İbrahim Halil Kargın ile Türkiye Muhtarlar Federasyonu Başkan Yardımcısı Ökkeş Titiz; “Rıdvan Başkanla daha önceki görüşmelerimizde bize bu müjdeyi vermişti sağ olsun bugünde bunu gerçekleştirdi. Bizler Muhtarlar olarak vatandaşın her zaman eli, gözü, kulağı olmaya çalıştık. Bizleri her zaman hatırlayan, kapısını bizlere açan ve sorunlarımızla bizzat ilgilenen, yaptığı bu güzel jest ile de gönüllerimizin başkanı olan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na ve ekibine Tüm mahalle muhtarlarımız adına bir kez daha tebrik etmek istiyorum” dediler.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu yaptığı konuşmada “Muhtarlar olarak bizim mahalledeki elimiz gözümüzsünüz. Demokrasinin gereği olarak seçilmiş birey, bizlerle çalışan dostlarımızsınız. Şuana kadar yapılan hizmetlerde en büyük pay sizin. Yapacağımız faaliyetlerden sizlerle irtibata geçip mahalle önceliklerini belirleyip ona göre planlama yapacağız. Yapılan Sosyal Tesislerin yerlerini belirlerken sizlerle beraber istişare edeceğiz. Bunları bu şekilde harekete geçireceğiz. Bundan sonraki yapacağımız faaliyetlerde sizlerle el ele gönül gönüle olacağız. Sizlerle irtibata geçen belediyedeki arkadaşlarımız meselelerinizi çözmeye gayret gösteriyorlar. Geçmiş dönemlerde de verilen bilgisayarlarımız var. Fakat bunlar belirli müddet sonra ekonomik ömrünü tamamlıyor ve kullanılamaz hale geliyor. Bu sebeple bizler muhtarlarımızın uzun süre işini görecek en son versiyon laptoplar hediye ettik” dedi.

Ak Parti Genel Başkanı Yardımcısı ve Milletvekili Doç. Dr. Hüseyin Çelik ise, “Bildiğiniz gibi muhtarlık devletin temsil edildiği en küçük birimlerdir. Ama çok anlamlı birimlerdir. Muhtarlarımız son derece önemli bir görev icra ediyorlar. Değişimi yönetemezseniz, gelişimi yönetemezsiniz. Değişim ve dönüşüm, gelişimle birlikte yürütülmesi gerekiyor. Merhum Turgut Özal, 1980’li yıllarda Türkiye’nin iletişim alt yapısını adam akıllı hale getirdi. Ama bizim bilgi teknolojileri alt yapımız özellikle bilişim alanındaki alt yapımız hükümetimiz iktidara geldiği zaman neredeyse yoktu” şeklinde konuştu.

Türkiye Muhtarlar Federasyonu Başkan Yardımcısı Ökkeş Titiz hazırlanan ‘Teşekkür Plaketini’ Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na verirken Hüseyin Çelik ile Ahmet Uzer’e Türk Bayrağı armağan etti.
Yapılan konuşmaların ardından muhtarlara tek tek bilgisayar ve yazıcı dağıtıldı. Daha sonra toplu resim çektirildi.