ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ'NDEN SIFIR ASFALT ÇALIŞMASI

CADDE VE SOKAKLAR FARKLI BİR GÖRÜNÜM KAZANDI

Bozuk ve çukurlu yollara sıfır asfalt döşeyerek yolları yenileyen Şehitkamil Belediyesi ekipleri, vatandaşların rahatça hareket etmesi için ara sokaklarda da sokak sağlıklaştırma çalışmalarında bulunuyor. Son olarak Kayaönü Mahallesi İbrahim Karaoğlan Oğlu Caddesi ile Yeşilova Mahallesi 1 Nolu Cadde üzerinde çalışma başlatan ekipler, sıfır asfalt döşeyerek caddeye ayrı bir renk kattılar. Sıfır asfalt ile güzel bir görünüme kavuşan cadde ve sokaklar artık daha güvenli bir hale geldi. Kısa süre içinde cadde ve sokaklarda çalışmalarını tamamlayan Şehitkamil Belediyesi vatandaşların büyük beğenisini topladı.

ESNAF TOZ VE ÇAMURDAN KURTULDU

Daha önceleri tozdan, topraktan ve çamurdan dolayı sıkıntı yaşadıklarını söyleyen esnaf ile vatandaşlar, “Caddelerimizde oluşan toz, toprak ve çamurdan dolayı artık bunalmıştık. Sağ olsun Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu sesimizi duydu ve mahallelerimizi baştan aşağı sıfırdan asfalt yaptırdı. Burada tozun toprağın içinde işimizi yapmaya çalışıyorduk. Özellikle kışın burada çamura bata çıka geziyorduk. Şimdi çok rahatız. Esnaf arkadaşlarımız da büyük bir rahatlığa kavuştu. Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na ve özveri ile çalışan ekiplerine çok teşekkür ediyoruz” dediler.