ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ'NDEN TEMİZLİK İÇİN ÖZEL MESAİ

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


KALABALIK BİR EKİPLE TEMİZLİK DEVAM EDİYOR

24 kişilik temizlik ekibiyle Batıkent mahallesinde ara sokaklar ve boş araziler başta olmak üzere her yeri pırıl pırıl yaptılar. Temizlik araçları ve temizlik İşleri müdürlüğüne bağlı çok sayıda personelle Batıkent mahallesinde çalışmaya başlayan ekipler kısa sürede mahallede her yeri temizlediler.

KÖŞE BUCAK HER YER TERTEMİZ

Batıkent Mahalle Muhtarı Mecit Katırcı yaptığı açıklamada; “Belediyemize bağlı ekipler kısa sürede mahallemizde temizlenmeyen yer bırakmadı. Zaten Belediyemiz rutin olarak her gün çöp toplama ve sokaklarımızda temizlik çalışmaları yapıyordu. Ama bugün daha geniş kapsamlı olarak bu çalışmayı devam ettirdiler. Ben de mahalle muhtarı olarak mahallem adına çok sevindim. Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu ve temizlik ekibimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

HALK SAĞLIĞI AÇISINDAN YAPILAN TEMİZLİK ÇALIŞMALARI BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

Yapılan temizlik çalışmasının ardından mahallelerinin çehresinde güzel değişiklikler olduğunu ifade eden vatandaşlar; “Batıkent mahalle sakini olarak temizlik yönünden her hangi bir sıkıntımız yok. Belediyemiz sağolsun temizlik çalışmalarını düzenli olarak gerçekleştiriyor. Bu gün kalabalık bir ekiple yapılan çalışmada görülüyor ki belediyemiz vatandaşların yaşam kalitelerine dikkat ediyor. Emeği geçen herkese ve Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” dediler.